Franstalig landsgedeelte

PARTS TRUCK REPRESENTATIVE

Volvo Trucks Belgium is onderdeel van de Volvo Groep die een brede range aan transport gerelateerde producten en services levert. De collectieve doelstelling van Volvo is om wereldwijd de meest toonaangevende leverancier te zijn van commerciële transportoplossingen. Binnen de afdeling “Service Market” ondersteunen we het dealernet. Hierbij is de functie van ‘Parts Truck Representative’ cruciaal.

Verantwoordelijk voor de verkoop van onderdelen en ondersteunen van de dealers in  het  Franstalige landsgedeelte.
Je bent verantwoordelijk voor het behalen van het verkoopbudget  Parts in het Franstalige  landsgedeelte. Je analyseert en bewerkt het marktpotentieel binnen de jouw toegewezen regio. Je ondersteunt je dealers in de verkoop van originele Volvo onderdelen en aanverwante producten.  Je stelt samen met hen een ‘parts’ actieplan op en je begeleidt hen door het organiseren van lokale ‘parts’ verkoopacties en promotiecampagnes in functie van de potentiëlen/opportuniteiten. In de verkoop  van onderdelen en uren  aan geselecteerde vloten neem  je de lead en realiseer je samen met de concessiehouders de vooropgestelde doelstellingen. 

Commercieel en servicegericht
Je bent hoger technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring in de branche. Kennis van naverkoopactiviteiten in de vrachtwagensector is zeker een plus. Je sterke contactuele vaardigheden, je commerciële ingesteldheid en je gedreven onderhandelingscapaciteiten zorgen voor het behalen van je resultaten. Je dynamisme, je entrepreneurship en je empatisch vermogen werken aanstekelijk voor je collega’s, dealers en klanten. Een perfecte beheersing van de Franse taal is onontbeerlijk. Gezien de vele contacten in de organisatie kun je ook vlot overweg met Nederlands en Engels. Je gebruikt vlot de courante software programma’s. 

Wat kan je verwachten van Volvo Trucks?
Een verantwoordelijke functie in een boeiende wereld waar je je technische en verkoopkennis kan uitbouwen en dit binnen een hoofdspeler in de truckwereld! Een internationaal, innoverend en stabiel bedrijf waar je de kans krijgt jezelf te ontplooien en waar doorgroeimogelijkheden zeer reëel zijn. Je geniet een mooi salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Interesse?
Stuur uw kandidatuur met duidelijke vermelding van de functie naar Annemarie Vierstraete, Human Resources, Volvo Group Trucks Belgium, Hunderenveldlaan10, 1082 Brussel. Of via mail annemarie.vierstraete@volvo.com