Een vrachtwagen huren is een handige manier om uw capaciteit in drukke periodes te vergroten en nooit meer een onverwachte zakelijke kans te missen. Neem contact met ons op op om snel, gemakkelijk en kostenefficiënt een truck te huren.

Huur een Volvo truck

Huur een Volvo trekker

Huur een Volvo trekker

Bekijk de prijzen en voorwaarden
Huur een Volvo bakwagen

Huur een Volvo bakwagen

Bekijk de prijzen en voorwaarden
Volvo Truck Rental

Huur uw truck nu

Bel ons op 078-15 80 80

Mail ons voor een offerte op maat
Huren om te voldoen aan uw vereisten

Een uitgebreid wagenpark voor vrachtwagen verhuur

We bieden veel voertuigen en modellen, zodat u altijd de juiste truck voor uw opdracht kunt vinden. U kunt een vrachtwagen huren voor één dag tot maximaal twee jaar. U kunt de truck kiezen die u wilt huren. 
We verhuren alleen aan bedrijven.

Ervaar de kwaliteit van een huurtruck van Volvo

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Alle Volvo-huurtrucks zijn nieuw of zo goed als nieuw, en zijn onderhouden volgens onze strenge eisen. Met een uitstekende brandstofefficiency, ingebouwde veiligheid en met onze nieuwste intelligente transmissiesystemen, verbeteringen in het weggedrag en tal van comfortfuncties is het rijden in een Volvo een waar genot.

Onze verhuurformules zijn voordelig en uitgebreid

Alles is inbegrepen

U kunt een Volvo Truck per dag, per week of voor een veel langere periode huren. En het huren van de beste hoeft echt niet duur te zijn. Hoe langer u de vrachtwagen huurt, hoe voordeliger u uit bent. Verzekering, belasting en volledige service zijn inbegrepen. U hoeft alleen maar te tanken en te rijden.

Huur uw truck

Huur nu

Bel ons op tel nr: 078-15 80 80 of mail ons

Mail ons voor een offerte op maat