Zomeractie

Wil jij deze zomer relaxen? Maak dan gebruik van onze selectie zomeraanbiedingen: koelboxen, navigatiesystemen, anti-diefstal en anti-overloopdoppen en nog veel meer.
Geïnteresseerd? Vind een Volvo Trucks-dealer in uw buurt.

Werklamp LED

Werklamp LED

Deze robuuste, hoogkwalitatieve lampen van Sternhammar verbeteren de zichtbaarheid wanneer je slangen en kabels moet aansluiten. Ze bieden een uitstekende, aangename licht opbrengst. Beschikbaar in twee vermogens: 35W en 50W.

35W: 43,-€
50W: 97,-€

Re-Odouriser

Re-Odouriser

Deze handige oplossing van Kent reinigt het ventilatiesysteem met één klik. Het resultaat: frisse lucht in de cabine en een betere werkomgeving.

7,- €

Koel-/warmhoudboxen

Koel-/warmhoudboxen

Deze Tropicool thermo-elektrische koelboxen van Waeco koelen tot 25-30°C onder de omgevingtemperatuur en verwarmen tot +65°C. 12/24V DC of 230V AC. Beschikbaar in vier formaten (7, 14, 20 en 33 liter).

Vanaf 156,- €

Anti-diefstal brandstof

Anti-diefstal brandstof

Origineel Volvo accessoire dat het overhevelen van brandstof verhindert. Past op de Volvo FH4, FM4, FH en FM en is ontworpen voor D-vormige metalen brandstoftanks. Conform ECE-R34.

16,- €

Coolfreeze koelboxen

Coolfreeze koelboxen

Deze compressor koelboxen van Waeco zijn geschikt voor zowel koelen als diepvriezen. Ze zijn energie-efficiënt en zijn voorzien van batterijbescherming. 12/24V DC. Twee formaten (31 en 39 liter).

Vanaf 411,- €

Anti-overloop

Anti-overloop

Goed voor het milieu: verhindert de overloop van brandstof en excessieve uitstoot. Biedt extra gemak dankzij de zelfsluitende klep. Kan gecombineerd worden met het anti-diefstal accessoire.

10.- €

Garmin dēzl™ 770LMT-D

Garmin dēzl™ 770LMT-D

Vrachtwagennavigatie met spraakherkenning en 7” WVGA TFT display. Levenslange kaartupdates en verkeersinformatie. Bluetooth en Multi-route
(200 stops/route).

363,- €

Snooper S6800 Truckmate XL PRO

Snooper S6800 Truckmate XL PRO

Vrachtwagennavigatie met 7” LCD TFT display. Levenslange kaartupdates en verkeersinformatie. Bluetooth, Multi-route (16 stops/route) en mp3/mp4-speler.

368,- €

Download de flyer (pdf 370KB) >

Alle prijzen zijn excl. btw, milieutaksen en installatie (tenzij anders aangegeven). Prijzen kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingen of aanbiedingen. Campagne geldig van 1 mei 2016 tem 31 juli 2016 (of zolang de voorraad strekt) bij deelnemende Volvo Truck dealers en -garages in België en Luxemburg. Aanbiedingen onder voorbehoud van zet- en drukfouten en prijswijzigingen.