Volvo Group Trucks, toonaangevend

(in Antwerpen, Ruisbroek en Kampenhout)

Techniekers met potentieel, ook voor hybride voertuigen en voertuigen aangedreven door LNG/CNG

Het zijn opwindende tijden om in de automobielsector te werken! De race naar autonome en elektrische vrachtwagens en connected services verandert het gehele competitieve landschap. Innovatieve bedrijven die nieuwe technologieën durven invoeren, vlot nieuwe business models aanwenden en op een constante basis willen veranderen, zullen uiteindelijk de winnaars zijn. De Volvo Groep is zo een bedrijf en ook in haar garages werken we allen mee aan deze fantastische uitdagingen. Volvo Truck Center België, de garagegroep die deel uitmaakt van de Volvo Group Trucks en verspreid is over 7 sites (Ruisbroek (bij Brussel), Kampenhout, Duffel, Antwerpen, Beerse, Olen en Hulst (NL)), is op zoek naar

TECHNIEKERS MET POTENTIEEL ook voor hybride voertuigen en voertuigen aangedreven door LNG/CNG (in Antwerpen, Ruisbroek en Kampenhout)

Jouw functie:

Als gepassioneerd technieker zie jij het als een echte uitdaging om onderhoud, diagnose en herstellingen te mogen uitvoeren aan Volvo vrachtwagens en bussen, uitgerust met de meest moderne technologiën. Wie zijn honger niet gestild krijgt wat techniek betreft, krijgt bij ons alle mogelijkheden om zich verder te bekwamen of mee te bouwen aan het team dat zich specialiseert in hybride voertuigen en/of motoren aangedreven door LNG / CNG. Met andere woorden kan een eerste stap in ons Truck Center, mits de nodige opleidingen, leiden naar een volgende stap tot Key Technician of een commercieel of leidinggevende functie. Jouw taken:

  • Onderhouden en herstellen van Volvo vrachtwagens en bussen.
  • Uitvoeren van diagnoses.
  • Analyseren van storingen en ze vlot oplossen.
  • Je wordt betrokken bij introducties van nieuwe installaties, processen en modellen zodat je ook hierin bijblijft

Jouw profiel:

  • Diploma (A2 of Bachelor) in Autotechnologie of Automechanica of equivalent door ervaring.
  • Ook schoolverlaters met zichtbaar enthousiasme zijn welkom!
  • Sterk analytisch en probleemoplossend vermogen.
  • Teamplayer die nauwkeurig en efficiënt werkt.
  • Door met passie en enthousiasme steeds de laatste technologische ontwikkelingen op te volgen, toon je de wil om te groeien in je vak en je kennis uit te breiden.

Ons aanbod:

Volvo Group Trucks biedt je de kans om een boeiende carrière uit te bouwen bij een solide marktleider. We bieden je een collegiale, informele sfeer en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Je mag je verwachten aan een aantrekkelijke verloning naar gelang jouw kennis en ervaring aangevuld met een interssant pakket aan extra-legale voordelen.

Interesse?
Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Volvo Group Trucks Belgium, Els Pauwels, HR Business Partner Volvo Truck Center, Hunderenveldlaan 10 - 1082 Brussel, of mail els [dot] pauwels [at] volvo [dot] com