Volvo Penta, toonaangevend.

Antwerpen

Technieker met potentieel

Volvo Penta is een toonaangevende speler op de markt voor motoren voor beroeps- en pleziervaart alsook voor industriemotoren. Onze afdeling Volvo Marine en Industrie Center, maakt onderdeel uit van het Volvo Truck Center in Antwerpen. Dit Truck Center behoort op zijn beurt tot Volvo Group Belgium. In deze afdeling verkopen, onderhouden en herstellen wij motoren volgens de beste Volvo methodes.
Bij al ons denken en handelen gaan we uit van de 3 Volvo-kernwaarden: Kwaliteit, Veiligheid en zorg voor het Milieu.
Om ons team te versterken zoeken we een gedreven en enthousiaste (m/v) :

TECHNIEKER MET POTENTIEEL

Jouw taken:

  • Als gepassioneerd technieker zie jij het als een ongelooflijke uitdaging om onderhoud, diagnoses en herstellingen op locatie te mogen uitvoeren.
  • Je analyseert de motorstoringen en lost ze vlot op
  • Je zorgt samen met de balie-medewerkers voor een professioneel verloop en vlotte afhandeling van de interventies.

Deze job is zeker geen eindstation, maar kan een springplank zijn naar meer m.a.w. wij bieden jou een job met een opleidingsplan dat leidt tot een specialist op vlak van Volvo Penta en dit uniek in België.

Jouw profiel:

  • Bij voorkeur een diploma A2 of Bachelor Autotechnologie of Automechanica of gelijkgesteld door ervaring.
  • Een enthousiaste schoolverlater met interesse in onze sector mag zeker ook solliciteren.
  • Sterk analystisch inzicht en probleemoplossend denkvermogen.
  • Zichtbaar enthousiasme in de laatste technologische ontwikkelingen.
  • Je bent service minded, flexibel en denkt klantgericht.

Ons aanbod:

In ruil voor jouw kwaliteiten en inzet, bieden wij jou een grondige opleiding en reële doorgroeimogelijkheden. Wij investeren in jouw carrière door je in contact te brengen met de nieuwste technologiën in onze sector. Je komt in een gemotiveerd team terecht en je mag je verwachten aan een aantrekkelijke verloning in lijn met jouw kennis en ervaring met daarnaast nog een interessant pakket aan extralegale voordelen.

Interesse?

Zie jij jezelf als de geschikte kandidaat om ons team te versterken, stuur dan zeker jouw cv en motivatiebrief naar Volvo Group Trucks Belgium, Els Pauwels, HR BP Volvo Truck Center, Hunderenveldlaan 10 - 1082 Brussel, of mail: els [dot] pauwels [at] volvo [dot] com