Zorg dat je ervoor gaat.

Alles is belangrijk.

Wat verwacht je van je baan als technieker? Zonder dat we je kennen, denken we dat je het fijn zult vinden om te werken met geavanceerde technologie die je helpt vooruit te gaan. Dat je het leuk vindt om een merk te vertegenwoordigen waarbij je trots bent op de baanbrekende innovaties. En dat je verwacht om de kans te krijgen om een carrière op te bouwen terwijl je dat doet. Om nog maar te zwijgen over de mogelijkheid om tot een team van geweldige collega's te behoren. Als je zo bent, dan is Volvo Trucks de plaats voor jou. Solliciteer nu voor een job als technieker, zodat je er zeker van bent dat je ervoor gaat.

Ontmoet Daniel uit Duitsland

Hij is de motorfanaat met een passie voor snelheid en prestaties. Hij is ook de familieman die verantwoordelijkheid neemt en plannen maakt voor de toekomst.

Daniel Film Fallback
Daniel kort verhaal

Naam: Daniel Fröhlich

Leeftijd: 30

Familie: Vrouw en dochter

Woont: Bergheim, Duitsland

Werkt als: Technieker bij de Volvo Trucks dealer in Frechen, Duitsland

Houdt van: Motorrijden, gezinsleven

Professionele passies: Motortechnologie, duurzaamheid, ontwikkeling

Ontmoet Reza uit Zweden

Hij is de echte pionier met een duidelijke ambitie in het leven: vooruit gaan door middel van leren. Op zoek naar de omgevingen en het bedrijf waarin hij kan groeien. Het maximale uit zijn passie halen.

Reza film fallback
Reza's verhaal

Naam: Reza Ibrahimi

Leeftijd: 21

Familie: Moeder en broers en zussen

Woont: Lund, Sweden

Werkt als: Technieker bij de Volvo Trucks dealer in Malmö, Zweden

Houdt van: Voetbal, reizen

Professionele passies: High-end technologie, probleem-oplossing, ontwikkeling

Ontmoet Richie uit het Verenigd Koninkrijk

Hij is de sociale kerel met een plan. Hij maakt bewuste keuzes om vooruit te komen en is bereid zijn om te werken om het te laten gebeuren. Zonder ooit contact te verliezen met oude vrienden.

Richie Film Fallback
Richie Story Small

Naam: Richie Barlow
Leeftijd: 24
Familie: Ouders, zuster en haar familie
Woont: Southampton
Werkt als: Technieker bij één van de Volvo Trucks dealers in Londen, in het Verenigd Koninkrijk
Houdt van: Mountainbiken, met zijn vrienden samen zijn
Professionele passies: Krachtige voertuigen, teamwerk, ontwikkeling

Ontmoet Ladislav uit Slovakije

Hij is de huisvader met waarden en normen. Een huis bouwen voor zijn gezin en een uitdagende carrière. Altijd de wil om blijven te verbeteren.

ladislav-film-fallback
ladislav-story-small

Naam: Ladislav Pliška
 

Leeftijd: 36
 

Familie: Vrouw, zoon en dochter
 

Woont: Žiar nad Hronom
 

Werkt als: Technieker bij Volvo Truck Center in Zvolen, Slovakije
 

Houdt van: gezinsleven, werken aan zijn nieuw huis
 

Professionele passies: telematica, diagnoses, programmeren

Welkom bij Volvo Trucks – Ontdek alles wat ertoe doet

We weten dat je je carrière serieus neemt en wij ook. Verken ons aanbod en ga voor alles wat ertoe doet.

Explore left

 

Sluit je aan bij de marktleider 

Volvo Trucks is één van de grootste producenten van zware vrachtwagens ter wereld en we hebben de ontwikkeling van de transportsector al tientallen jaren met onze baanbrekende innovaties geleid. Samen met jou gaan we dat nog verder uitbouwen. 

 

Werk aan technologie gedreven trucks 

Volvo's trucks staan ​​bekend om hun uitstekende kwaliteit en prestaties. Word lid van ons team en verwerf uit eerste hand kennis over de technologie die het transport van morgen nog veiliger, schoner en efficiënter zal maken. 

 

Werk in een moderne garage 

De werkplaatsen in het dealernetwerk van Volvo Trucks zijn ontworpen rond de mensen die er werken. Hier ga je aan de slag met de nieuwste analyses, gereedschappen en apparatuur. Het is onze ambitie om de meest professionele en aangename werkomgeving in het bedrijf te bieden. 

 

Bouw je carrière op ontwikkeling 

Het enige constante bij Volvo Trucks is ontwikkeling. Wanneer je voor ons werkt, krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze doorlopende trainingsprogramma's. Of beter gezegd, we verwachten van je dat je zult doen. Omdat we alleen kunnen doorgaan als je je verder ontwikkelt. 

Explore Right

 

Krijg een eerdelijke deal 

Bij Volvo Trucks geloven we in het belonen van competentie en betrokkenheid. We weten ook dat tevreden medewerkers beter presteren en daarom bieden we competitieve salarissen en uitgebreide voordelenpakketten die jeleven beveiligen en verrijken. 

 

Geniet van een goede balans tussen werk en privé 

We weten dat er meer in je leven is dan werk. Daarom doen wij er alles aan om je arbeidsomstandigheden te bieden die je sociale en gezinsleven respecteren en een gezonde levensstijl ondersteunen. Ons duurzaamheidsdenken dekt meer dan onze voertuigen. 

 

Groei met progressieve waarden  

We willen dat je een actieve rol speelt in ons bedrijf, dus we werken er hard aan om een ​​omgeving te creëren die je inspireert om een ​​bijdrage te leveren. We willen dat jouw stem wordt gehoord en dat jouw ideeën er toe doen. Bij Volvo Trucks is respect voor alles een gegeven. 

 

Word lid van een geweldig team 

Bij Volvo Trucks werk je samen met fantastische mensen uit alle lagen van de bevolking. Samen gebruik je je vaardigheden en ervaringen om je taken te volbrengen. Zo deel je inspirerende uitdagingen en een fijne kameraadschap. 

Bewijzen van vooruitgang

Volvo schonk de wereld de driepuntsgordel, de veiligheidscabine en de nog steeds ongeëvenaarde I-Shift-versnellingsbak. Met onze voortdurende technologische ontwikkeling blijven we de transportsector voortstuwen.

Vista

Ben jij klaar voor de Vista wereldcompetitie?

VISTA is de internationale wedstrijd die alle servicemarktprofessionals in het wereldwijde servicenetwerk van Volvo Trucks inspireert en uitdaagt.

Meer weten?
Kernwaarden - Zweden

Geboren in Zweden

Volvo Trucks is afkomstig uit het noorden, waar het klimaat hard is en er vastberadenheid en hard werken nodig is om te overleven.

Kom meer te weten over onze erfenis en kernwaarden