Ook zin om te sporten?

Loop mee met Volvo Trucks in Gent

Lopen is fun en bovendien is het goed om te bewegen. Daarom is Volvo Trucks partner in 3 fantastische loopevenementen in Gent. Waarom Gent? Hier staat de grootste assemblagefabriek van Volvo Trucks ter wereld. Er worden elk jaar meer dan 40.000 trucks gemaakt. Iedereen kan zich inschrijven voor de loopevenementen.  

Volvo Trucks Midwinternachtrun

8 december 2018

Volvo Trucks Midwinternachtrun

Loop in een sprookjesachtig decor tijdens de Volvo Trucks Midwinternnachtrun. Veel lopers zullen er de Gentse straten als kerstmannen en -vrouwen vullen. Je bent van harte welkom in de Volvo Trucks welkomsttent en opnieuw zullen er knappe Volvo Trucks langs het parcours staan. 

Tijdens de Volvo Trucks midwinternachtrun kun je kiezen uit verschillende afstanden.

 

Info & inschrijvingen: www.volvotrucksmidwinternachtrun.be >

 

North Sea Port Run (Haven Gent Loopt)

Voorjaar 2019

North Sea Port Run (Haven Gent Loopt)

Op het uitgekiende parcours leer je de haven kennen op een unieke manier. Kom zeker eens kijken in onze welkomsttent. En voor de kinderen is er de Kids Run en geven we uitleg over hoe je gevaar kunt vermijden in het verkeer met vrachtwagens.

Tijdens Haven Gent loopt kun je kiezen uit verschillende afstanden.

 

Info & inschrijvingen: www.havengentloopt.be > 

Bekijk de impressiefilm van 2/4/2017 >

 

 

 

Runners' Lab Midzomernachtrun

Juni 2019

Runners' Lab Midzomernachtrun

Tijdens de Runners' Lab midzomernachtrun loop je 's avonds door het mooie Gent. Ook hier vind je de Volvo Trucks welkomsttent. En mis zeker niet de mooie Volvo trucks langs het parcours. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden.

 

Info & inschrijvingen: www.midzomernachtrun.be >