Volvo Trucks

België

×
Driver Challenge

Volvo Trucks Driver Challenge

Welkom bij de Volvo Trucks Driver Challenge - een wedstrijd die zeer hoge eisen stelt aan vaardigheid en kennis van chauffeurs. Het gaat hier om de chauffeur. En om de belangrijke rol die de chauffeur speelt als het gaat om veiligheid, brandstofefficiency en de productiviteit. Chauffeurs zijn echt cruciaal voor het algehele succes van een bedrijf. 

Vrouwelijke chauffeur Driver Challenge

Een unieke wedstrijd

Bij de Volvo Trucks Driver Challenge gaat het om chauffeurs die veilig, zuinig en productief rijden tot een kunst hebben verheven. Bij deze wedstrijd komen de beste chauffeurs ter wereld bij elkaar na een zorgvuldige selectie bij lokale wedstrijden of nominaties. De winnaar van elke markt wint een speciaal reisprogramma naar Zweden, de thuisbasis van Volvo Trucks, inclusief een bezoek aan onze productiefaciliteit, het Volvo Museum, het Volvo Trucks Experience Center plus nog veel, veel meer.

Welkom bij de Volvo Trucks Driver Challenge 2019!

Bent u klaar voor de kans van uw leven? Wilt u uw land vertegenwoordigen en nationaal kampioen worden van de Volvo Trucks Driver Challenge 2019? Neem voor meer informatie contact op met uw lokale dealer.

Aanvraagformulier voor de wedstrijd