Hulpmiddelen waardoor u minder tijd besteedt aan planning en administratie

Vereenvoudig plannen

Met Driver Times besteedt u minder tijd aan planning en administratie. U kunt zien hoeveel tijd chauffeurs kunnen besteden aan nieuwe opdrachten - op basis van de rijtijdenwet. Details over het rijden, rusten en lossen gaan tot 30 dagen terug, wat handig is voor het factureren en berekenen van het chauffeursloon.

Tachograafgegevens op afstand downloaden

Met Driver Times kunt u vanuit het kantoor snel en efficiënt de chauffeursgegevens downloaden, ongeacht waar de truck en de chauffeur zich bevinden. Zo kunt u uw gegevens eenvoudig up-to-date houden. Langdurige handmatige downloads van 20 minuten behoren daarmee tot het verleden.

Het wegvallen van 20 minuten per download van tachograafgegevens bij een wagenpark met 40 trucks levert een besparing van 13 uur per maand op. Dat is één maand extra per jaar die u productiever kunt besteden.

Johan Östberg

Product specialist, Volvo Trucks

Met belangrijke informatie blijft u op de hoogte

Eenvoudig. Duidelijk. En in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

Voorschriften voor chauffeurstijden, werktijden, rusttijden beheren en meer. Dynafleet houdt alle chauffeursactiviteiten in de gaten door essentiële informatie op het scherm en in de rapporten met chauffeursactiviteiten weer te geven. Met Driver Times Support in de cabine kan de chauffeur gemakkelijker voldoen aan de rijtijdenwet.

Belangrijkste voordelen

  • Automatisch downloaden van gegevens uit het tachograafgeheugen en digitale chauffeurskaartgegevens. Alle gegevens worden in Dynafleet opgeslagen en zijn te allen tijde beschikbaar
  • De functie Driver Times Prognose houdt continu de rij- en rusttijden in de gaten en waarschuwt de wagenparkmanager voordat er een overtreding gaat plaatsvinden.
  • Kan dienen als basis voor de facturering en berekening van het chauffeursloon
  • Hierdoor is de rijtijdenwet gemakkelijk te beheren en na te leven
  • Planning en administratieve taken worden vereenvoudigd
VT

Dit is het moment

Uw lokale Volvo Trucks-dealer kan samen met u bepalen welke Dynafleet-services voor u geschikt zijn en hoe u hiervan het meest profiteert.

Vind de dichtstbijzijnde dealer