Hulpmiddelen waardoor u minder tijd besteedt aan planning en administratie

Chauffeursgegevens voor een probleemloze planning

Er hoeft minder tijd te worden besteed aan de planning en de administratie. Voor een efficiënte transportplanning geeft Dynafleet meteen aan hoeveel tijd elke chauffeur op basis van de Europese rijtijdenwet beschikbaar is voor nieuwe opdrachten. Details over het rijden en rusten zijn handig voor het factureren en berekenen van het chauffeursloon.

Tachograafgegevens op afstand downloaden

Met Dynafleet Driver Times kunt u vanuit het kantoor snel en efficiënt tachograafgegevens downloaden, ongeacht waar de truck en de chauffeur zich bevinden. Zo kunt u uw gegevens eenvoudig up-to-date houden. 20 minuten durende handmatige downloads behoren daarmee tot het verleden.

Het wegvallen van 20 minuten per download van tachograafgegevens bij een wagenpark met 40 trucks levert een besparing van 13 uur per maand op. Dat is één maand extra per jaar die u productiever kunt besteden.

Johan Östberg

Product specialist, Volvo Trucks

Rijtijden van de chauffeurs eenvoudig inzichtelijk gemaakt.

Eenvoudig. Duidelijk. En in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

Voorschriften voor chauffeurstijden, werktijden, rusttijden beheren en meer. Dynafleet houdt alle chauffeursactiviteiten in de gaten door essentiële informatie op het scherm en in de rapporten met chauffeursactiviteiten weer te geven. Met Driver Times Support in de cabine kan de chauffeur gemakkelijker voldoen aan de rijtijdenwet.

Belangrijkste voordelen

  • Automatisch downloaden van gegevens uit het tachograafgeheugen en digitale chauffeurskaartgegevens. Alle gegevens worden in Dynafleet opgeslagen en zijn te allen tijde beschikbaar
  • De functie Driver Times Prognosis houdt continu de rij- en rusttijden in de gaten en waarschuwt de wagenparkmanager voordat er een overtreding gaat plaatsvinden.
  • Kan dienen als basis voor de facturering en berekening van het chauffeursloon
  • Hierdoor is de rijtijdenwet gemakkelijk te beheren en na te leven
  • Planning en administratieve taken worden vereenvoudigd
VT

Dit is het moment

Uw lokale Volvo Trucks-dealer kan samen met u bepalen welke Dynafleet-services voor u geschikt zijn en hoe u hiervan het meest profiteert.

Vind de dichtstbijzijnde dealer