Nu brandstofbesparende software upgrades voor uw truck

Bespaar brandstof door nu de software van uw truck te upgraden. Want wist u dat veel functies van uw Volvo-truck worden geregeld door computers, die allemaal werken met software? En net als op uw pc kunt u regelmatig nieuwe of verbeterde software installeren voor nog betere prestaties.

Longhaul softwarepakket voor I-Shift versnellingsbak

Longhaul softwarepakket voor I-Shift versnellingsbak

Rijdt u vooral op lange afstanden? Met goed opgeleide chauffeurs? En gebruikt u veel cruise-control? Dan kunt u met de update Long Haul (TP-Long) voor de I-Shift een aanzienlijke besparing in uw brandstofgebruik realiseren. De I-Shift intelligente versnellingsbak is van nature al snel, soepel, stil en aangenaam te bedienen. Met deze update gaat hij nog een stapje verder en optimaliseert elke schakelbeweging, zodat u een hogere gemiddelde snelheid kunt aanhouden met een laag brandstofverbruik. Dit pakket bevat de I-Roll-functie. Hiermee wordt de vrijloopfunctie automatisch in- en uitgeschakeld waardoor enkele procenten brandstofbesparing kan worden bereikt

Nieuwste generatie I-See, waarmee u tot wel 5% brandstof kan besparen

Nieuwste generatie I-See, waarmee u tot wel 5% brandstof kan besparen

De nieuwste versie van I-See Map based combineert een commercieel verkrijgbare topografiekaart aangevuld met gegevens van andere I-See gebruikers in de cloud en lokaal opgeslagen gegevens. Het systeem wordt automatisch bijgewerkt. Zo heeft u altijd toegang tot topografische gegevens. Als u op cruise-control rijdt, dan houdt uw truck hiermee rekening en bepaalt zelf wat het optimale vermogen is om zo zuinig mogelijk te rijden.  Zo kan de goed opgeleide chauffeur zich focussen op  andere zaken en heeft u altijd een zuinig brandstofverbruik.

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Ga voor een upgrade

Upgrades kunnen worden geregeld door uw lokale dealer. Hier kunt u deze vinden.

Vind de dichtstbijzijnde dealer