Maximale beschikbaarheid van uw banden

Met Tyre Management Service gaan uw banden zo lang mogelijk mee voor een maximale tijd op de weg. Door geavanceerde real-time monitoring van uw banden kunt u problemen voorspellen en voorkomen. Deze ultramoderne serviceprocedure houdt uw truck en banden in topconditie terwijl de tijd in de werkplaats minimaal is. En niet in de laatste plaats zorgt deze service voor een optimale bandenefficiëntie.

Bandencontrole in real-time

Met deze online technologie houdt u constant de banden van de truck en de trailer in de gaten. Sensoren in de wielen bewaken 24 uur per dag de druk en de temperatuur, en sturen de gegevens door naar de chauffeur en naar het kantoor.

Eén stop met gestroomlijnde service

Onze gestroomlijnde service op één plek omvat een uitvoerige conditiecontrole van uw truck en banden in een snelle procedure. We bieden onderhoud van hoge kwaliteit waardoor u zo min mogelijk tijd in de werkplaats doorbrengt en minder servicebeurten nodig heeft.

Profielscan van 7 seconden

Deze unieke lasertechnologie toont in een ommezien de exacte profieldiepte van al uw banden. Vier wielen worden in slechts zeven seconden gescand met een ongelooflijke meetnauwkeurigheid tot een tiende millimeter.

Bandenservice

Bandenservice

We helpen u bij het kiezen van de banden op basis van uw specifieke truck en activiteiten. Zo krijgt u de optimale bandenefficiëntie en een minimaal brandstofverbruik. Ook kunnen wij helpen bij het besparen op tijd en ruimte door uw banden in de zomer en winter op te slaan.

Bespaar op tijd, banden en geld

Onderhoudsprocedure

Besparen op tijd door onderhoud

Onderhoud op één plek resulteert in minder bezoeken aan de werkplaats en besparing van kostbare tijd. Dat geldt ook voor onze efficiënte, ultramoderne serviceprocedure.

Truckonderhoud

Een truck in topconditie

De prestaties en de waarde van uw truck zijn gewaarborgd dankzij ons onderhoud van hoge kwaliteit. De uptime van de truck neemt toe en uw activiteiten verlopen veiliger.

Gegarandeerde functionaliteit

Lagere kosten voor banden en brandstof

Door de juiste banden en preventief onderhoud met correcte wieluitlijning maximaliseert u de brandstofefficiency en de levensduur van het profiel.

Chauffeur

Gemak en minder administratie

Met slechts één bezoek aan de werkplaats, één telefoonnummer voor contact en één rekening wordt het onderhoud veel makkelijker en efficiënter.

Optimale bedrijfstijd

Minder kans op vervelende verrassingen

Ons preventieve onderhoud neemt risico's weg voordat ze problemen worden. Dit vermindert de kans op uitval, reparaties en onverwachte kosten.

Kostenbeheersing

Verbeterde kostenbeheersing

Uw bedrijfskosten worden beter voorspelbaar. U betaalt een vaste prijs per kilometer en ons preventieve toezicht vermindert het risico op onvoorziene reparaties.

Tyre Gold-contract

Tyre Gold-contract

Het Tyre Gold-contract biedt het allemaal: geruststellende bandencontrole in real-time, efficiënte en gestroomlijnde service met één stop en een aantrekkelijke bandenservice. Alles tegen een vaste prijs per kilometer, voor kostenbeheersing en minder administratie.

Genuine Volvo Service

Genuine Volvo Service

Laat uw truck onderhouden door zeer ervaren monteurs in een moderne werkplaats met de juiste hulpmiddelen en onderdelen.

Meer informatie
VT

Meer informatie over Tyre Management Service

Vind de dichtstbijzijnde dealer