Houd uw trucks in een optimale conditie, en zo winstgevend mogelijk.

Goed voor uw truck

Om uw trucks in een optimale conditie en zo winstgevend mogelijk te houden, wordt deze onderhouden door gecertificeerde Volvo-monteurs. Ze beschikken over een volledig assortiment Volvo-gereedschappen en alle benodigde diagnoseapparatuur en databasesystemen. Ze maken uitsluitend gebruik van originele Volvo-onderdelen. En om uw bedrijfswerkzaamheden zo min mogelijk te verstoren, streven ze ernaar de werkzaamheden uit te voeren wanneer u dat het beste uitkomt. 

Onderhoud en kosten preventief plannen

Goed voor uw bedrijf

Door onderhoud waarvan de planning en de prijs van tevoren zijn overeengekomen, krijgt u een betere operationele controle en meer zicht op uw bedrijfsactiviteiten. U bespaart hiermee tijd en geld op de administratie. Een goed onderhouden truck is bovendien betrouwbaarder en zuiniger. Het resultaat: lagere eigendomskosten en minder werk voor u, zodat u zich kunt richten op de groei van uw bedrijf.

Kies het contract dat bij u past

Garantie van 100% inzetkbaarheid

Volvo Gold Contract

Geef uw bedrijf een voorsprong met een contract waarbij de garantie van 100% inzetbaarheid, alle truckreparaties en al het preventieve onderhoud is inbegrepen.

Meer informatie over het Volvo Gold Contract
Uw truck valt onder een overeengekomen onderhoudsplan

Volvo Blue Contract

Wordt ontzorgt door een vooraf overeengekomen onderhoudsplanning waarbij al het preventieve onderhoud nauwkeurig voor u wordt uitgevoerd.

Meer informatie over het Volvo Blue Contract
Volvo Gold Contract

Volvo Gold Contract

Gold-contracten zijn op maat gemaakt om uw eindresultaat te verbeteren.

Onderhoud afgestemd op uw eisen

Begin met een onderhoudsschema

Maximale beschikbaarheid begint met een gratis onderhoudsschema. We leren uw truck en uw bedrijf goed kennen en bepalen samen met u het juiste onderhoudsniveau. Vervolgens komen we een onderhoudsschema overeen waarmee u het maximale uit elke kilometer kunt halen.

VT

Welk contract past het beste bij u?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer heeft de antwoorden. Loop even binnen of bel hem om met uw onderhoudsschema te starten.

Vind de dichtstbijzijnde dealer