Trucks

FMX new

Lees in de interactieve segmentbrochure hoe we dit segment ondersteunen

Transport voor de wereld van morgen. Vandaag

BOUWTRANSPORTEN

Steden groeien. U en uw trucks maken dit allemaal mogelijk, en iedereen is afhankelijk van uw leveringen. Wij helpen u met oplossingen waardoor u meer lading kunt meenemen, zwaarder terrein aankunt, uw cyclustijden kunt verkorten, uw beschikbaarheid kunt verhogen, de schouders van de chauffeurs kunt ontlasten en uw brandstofverbruik kunt verlagen. 

Features van Volvo Trucks voor uw bedrijf

Ontdek de oplossingen die zijn gemaakt om u het leven gemakkelijker te maken en uw bedrijf beter te laten presteren.

Het robuuste front
Ontworpen voor 's werelds zwaarste terrein.

I-Shift met kruipversnellingen
Uitstekend startvermogen (zelfs bij volledige lading) en volledige controle bij de laagste snelheden.

Vermogen voor elke behoefte.
Met een Volvo heeft u het gewenste vermogen binnen handbereik. Aandrijflijnen voor Volvo FMX, Volvo FH, Volvo FM, Volvo FE of Volvo FL.

Controle over uw tractie
Voorkom vastzitten met het eenvoudige tractieregelingspaneel. Draai de knop naar rechts om sperdifferentiëlen, aangedreven vooras en andere tractiehulpmiddelen in te schakelen.

Volvo Dynamic Steering zoals u het wilt 
Perfecte stabiliteit en controle bij alle snelheden, met minder belasting voor uw schouders.

External Steering
Bestuur uw truck buiten de cabine.

Liftbare tandemas
Bij uitstek geschikt wanneer u op de heenweg zwaar beladen bent en leeg op de terugweg.

Meer lading onderweg
Ons chassis is voorzien van diverse componenten en ophangingen die u kunt afstemmen op verschillende behoeften. Onze luchtvering levert een combinatie van veel laadvermogen, perfecte manoeuvreerbaarheid en chauffeurscomfort. De luchtgeveerde voorassen kunnen elk tot 10 ton aan. U kunt uw productiviteit verhogen, de werkomgeving verbeteren en componenten op uw truck ontzien door minder trillingen.

Comfortabele cabines
Al onze cabines leveren veel comfort met lage geluidsniveaus en meer dan genoeg ruimte. Altijd voor uw veiligheid. Cabine-interieur voor Volvo FMXVolvo FHVolvo FMVolvo FE of Volvo FL.

Het zicht
Uitstekend zicht door royale ruitoppervlakken en spiegels met een doordacht ontwerp. Voeg maximaal acht camera's toe om nog meer te zien.

Flexibel chassisconcept
Het chassisconcept van Volvo Trucks betekent dat u frames en asinstallaties precies kunt krijgen zoals u wilt, rechtstreeks vanuit de fabriek. Uw dealer helpt u bij het specificeren van uw truck.

Eenvoudige opbouw
Wij maken het carrosseriebouwers gemakkelijk uw truck aan te passen aan uw werkzaamheden. Volvo Bodybuilder Instructions biedt duidelijke richtlijnen.

Bescherm uw beschikbaarheid met een Volvo Gold Contract
De beste manier om uw beschikbaarheid te waarborgen is met een Volvo Gold Contract, dat al het preventieve onderhoud en reparaties aan de truck omvat tegen een vast maandbedrag. Uw truck communiceert ook op afstand met de werkplaats om uw bezoekjes zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Klant als referentie

De truck voelt erg stabiel aan, zelfs met een zware vracht. De I-Shift-versnellingsbak is erg precies. Volgens mij is het een uitstekende truck.

Geef uw toekomst vorm

Overleg met uw lokale Volvo Trucks dealer voor de beste oplossing voor uw bouwtransporten.