Trucks

Lees in de interactieve segmentbrochure hoe we dit segment ondersteunen

Het maximale uit elke rit halen

ADR-transport

U bent de expert. Iedereen vertrouwt op uw beslissingen en vaardigheden. En als ervaren chauffeur weet u dat het juiste materieel u helpt de risico's te beheersen en uw productiviteit te handhaven. We bieden transportoplossingen die aan strenge eisen voldoen en die ervoor zorgen dat u elke keer opnieuw kunt leveren. Neem contact met ons op voor trucks die zowel licht als snel zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid of betrouwbaarheid.

Volvo FM

Ruime cabines met gemakkelijke instap

 

Belangrijke productinformatie

Vermogen: 330–500 pk

Veilige en comfortabele cabines in zes formaten. Geoptimaliseerd voor een laag chassisgewicht en efficiëntie. Flexibel chassis voor carrosseriebouw.

 

Brandstofopties

Diesel, LNG, Biodiesel, HVO

 

Belangrijkste features

Electronic Stability Control – ESC. Volvo Dynamic Steering met persoonlijke instellingen en Stability Assist. Waarschuwing bij aanrijding met noodremfunctie. Lichtgewicht onderdelen

Volvo FH

Uitstekend comfort

 

Belangrijke productinformatie

Vermogen: 420–540 pk

Ruime en comfortabele cabines in vijf afmetingen. Geoptimaliseerd voor een hoge snelheid over lange afstanden. Flexibel chassis voor carrosseriebouw

 

Brandstofopties

Diesel, LNG, Biodiesel, HVO

 

Belangrijkste voorzieningen

Electronic Stability Control – ESC. Volvo Dynamic Steering met persoonlijke instellingen en Stability Assist. Waarschuwing bij aanrijding met noodremfunctie. Lichtgewicht onderdelen

Features van Volvo Trucks voor uw bedrijf

Ontdek de oplossingen die zijn gemaakt om u het leven gemakkelijker te maken en uw bedrijf beter te laten presteren.

Lichtgewicht voor meer laadvermogen 
Voor ADR- en bulktransport kunnen we trucks bouwen met een zeer laag chassisgewicht. En dit komt allemaal neer op verhoogd laadvermogen.

Dynafleet
Met de Dynafleet-services kunt u eenvoudiger de prestaties van de trucks, en de efficiency en veiligheid van chauffeurs in de gaten houden. Creëer in luttele seconden op basis van tal van parameters rapporten en ontdek waarom de ene chauffeur meer brandstof verbruikt dan een andere. De service is snel en nauwkeurig en helpt u bij het bepalen van mogelijke verbeteringen in brandstofkosten, ecologische voetafdruk en veiligheid.

I-Shift Dual Clutch 
De I-Shift Dual Clutch biedt uiterst soepele, dynamische acceleratie. Perfect als u een vloeibare lading vervoert. 

Volvo Dynamic Steering zoals u het wilt 
Bent u op zoek naar perfecte stabiliteit en controle bij alle snelheden, terwijl uw schouders minder worden belast? Bekijk Volvo Dynamic Steering eens van dichterbij. 

Weggedrag en ondersteuning 
Onze trucks bieden altijd uitstekende wegligging en controle achter het stuur. En u ontvangt altijd de beste ondersteuning in de markt. Electronic Stability Control (ESC) helpt u koers te houden zonder te slippen. Volvo Dynamic Steering met Lane Keeping Assist detecteert en corrigeert het onbedoeld verlaten van de rijstrook. En Collision Warning met noodremfunctie grijpt in als u te dicht bij een voorliggend voertuig komt. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Er is nog veel meer, dus praat eens met uw dealer.

Het zicht
Onze cabines bieden uitstekend zicht door royale ruitoppervlakken en spiegels met een doordacht ontwerp. U kunt tot wel acht camera's toevoegen, zoals de dodehoekcamera aan de passagierszijde. Deze is geplaatst in de zijspiegel aan de passagierszijde.

Optimaliseren met I-See
I-See gebruikt topografische gegevens om de snelheid en schakelmomenten op uw ritten te optimaliseren voor brandstofefficiency.

Trucks op LNG 
Deze trucks rijden op LNG (vloeibaar aardgas) dat direct uw CO2-voetafdruk verkleint, met behoud van uw prestaties en productiviteit.

Veilig afdalen met de strekrem
Truck en volledig geladen trailer rijden een helling omlaag. De strekrem schakelt de wielremmen op de trailer in om de voertuigcombinatie recht te laten rijden en scharen te voorkomen.

Volvo Gold Contract 
De beste manier om uw beschikbaarheid te waarborgen is met een Volvo Gold Contract, dat al het preventieve onderhoud en reparaties aan de truck omvat tegen een vast maandbedrag. Uw truck communiceert ook op afstand met de werkplaats om uw bezoekjes zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Uw truck wordt in de best mogelijke conditie gehouden en u heeft volledige controle over de kosten. Als uw kilometrage varieert, kies dan voor het Flexi-Gold Contract. Dit biedt dezelfde dekking, maar tegen een tarief dat is aangepast aan het ritme van uw bedrijf.

Klant als referentie

Omdat we de trucks zo vaak inzetten, soms wel 7.500 uur per jaar, is een laag niet-beladen gewicht heel belangrijk.

Vind de juiste formule

Overleg met uw lokale Volvo Trucks dealer voor het vinden van de beste oplossing voor uw petrochemische transporten.