Trucks

Lees in de interactieve segmentbrochure hoe we dit segment ondersteunen

Waarborg voor internationale aanvoerroutes

Containervervoer

Met het ophalen en afleveren van containers bij havens en andere knooppunten fungeert u als de volgende schakel in een wereldwijde toevoerketen. En u heeft de juiste hulpmiddelen nodig om bij elke stap efficiënt te kunnen werken. Wij bieden u oplossingen die manoeuvreren eenvoudiger maken, cabines met uitstekend zicht en comfort, en aandrijflijnen die u helpen het maximale uit elke druppel brandstof te halen. 

Volvo FM

Ruime cabines met gemakkelijke instap

 

Belangrijke productinformatie

Vermogen: 330–500 pk

Veilige en comfortabele cabines in zes formaten. Geoptimaliseerd voor een laag chassisgewicht en efficiëntie. Flexibel chassis voor carrosseriebouw

 

Brandstofopties

Diesel, LNG, Biodiesel, HVO

 

Belangrijkste features

I-Shift. Volvo Dynamic Steering. Zicht. Flexibel chassis

Volvo FH

Uitstekend comfort

 

Belangrijke productinformatie

Vermogen: 420–540 pk

Ruime en comfortabele cabines in vijf afmetingen. Geoptimaliseerd voor lange afstanden. Flexibel chassis voor carrosseriebouw.

 

Brandstofopties

Diesel, LNG, Biodiesel, HVO

Belangrijkste features

I-Shift. Volvo Dynamic Steering. Flexibel chassis.

Features van Volvo Trucks voor uw bedrijf

Ontdek de oplossingen die zijn gemaakt om u het leven gemakkelijker te maken en uw bedrijf beter te laten presteren.

Het zicht
Uitstekend zicht door royale ruitoppervlakken en spiegels met een doordacht ontwerp. U kunt tot wel acht camera's toevoegen, zoals de dodehoekcamera aan de passagierszijde. Deze is geplaatst in de zijspiegel aan de passagierszijde.

Dynafleet Fuel & Environment 
Met de services van Fleet Management kunt u de prestaties van uw trucks en de efficiency van uw chauffeurs gemakkelijk volgen. Deze service helpt u om potentiële besparingen vast te stellen die uw resultaten verbeteren en bovendien uw ecologische voetafdruk verkleinen.

I-Shift Dual Clutch 
De I-Shift Dual Clutch biedt uiterst soepele, dynamische acceleratie. Er wordt geschakeld in een fractie van een seconde.

Comfortabele cabines 
Al onze cabines leveren veel comfort met lage geluidsniveaus en meer dan genoeg ruimte. Voor u en de dingen die u nodig heeft.

I-Park Cool
Pauzeren of wachten op terminals gaat beter met de juiste temperatuur in de cabine. I-Park Cool is ingebouwd en wordt elektrisch gevoed. Het houdt uw cabine koel zonder dat de motor stationair hoeft te draaien.

Volvo Dynamic Steering zoals u het wilt
Bent u op zoek naar perfecte stabiliteit en controle bij alle snelheden, terwijl uw schouders minder worden belast? Bekijk Volvo Dynamic Steering eens van dichterbij.

Rijden op LNG
Onze trucks rijden op LNG (vloeibaar aardgas) waarmee u direct uw CO2-voetafdruk vermindert zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit. Ze geven u ook de mogelijkheid uw brandstofkosten te verlagen.

Financiering en verzekering
Flexibele financiële pakketten en verzekeringen op maat van Volvo Financial Services helpen u uw investering te doen, en deze te beschermen.

Volvo Gold Contract
De beste manier om uw beschikbaarheid te waarborgen is met een Volvo Gold Contract, dat al het preventieve onderhoud en reparaties aan de truck omvat tegen een vast maandbedrag. Uw truck communiceert ook op afstand met de werkplaats om uw bezoekjes zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Uw truck wordt in de best mogelijke conditie gehouden en u heeft volledige controle over de kosten. Als uw kilometrage varieert, kies dan voor het Flexi-Gold Contract. Dit biedt dezelfde dekking, maar tegen een tarief dat is aangepast aan het ritme van uw bedrijf.

Klant als referentie

We hebben ons merk opgebouwd door onze Volvo trucks. Ze zijn betrouwbaar en dat is belangrijk om zaken te kunnen doen.

Klaar om aan de slag te gaan?

Overleg met uw lokale Volvo Trucks dealer om de beste oplossing te vinden voor uw containervervoer.