Trucks

Lees in de interactieve segmentbrochure hoe we dit segment ondersteunen

Rijden. Ongeacht de bestemming

BOMEN- EN HOUTTRANSPORT

Weinig ruimte om te keren, minimale bodemvrijheid, slecht wegdek en uitdagende hellingen. U heeft het allemaal wel meegemaakt. Het transport van boomstammen en houtsnippers vereist vaardigheid en precisie van u en uw materieel. Onze oplossingen helpen u om meer te doen in minder tijd. Oplossingen die zijn gebouwd voor zwaar gebruik en die nooit teleurstellen.

Volvo FH16

Uitstekend comfort en enorme kracht

 

Belangrijke productinformatie

Vermogen: 550–750 pk

Ruime en comfortabele cabines in vijf afmetingen. Geoptimaliseerd voor zware opdrachten en lange afstanden. Flexibel chassis voor carrosseriebouw.

 

Brandstofopties

Diesel, HVO

 

Belangrijkste features

Volvo Dynamic Steering met persoonlijke instellingen en Stability Assist. I-Shift met kruipversnellingen. Meerdere snelheden achteruit. Liftbare tandemas. Zware stalen bumper

Volvo FH

Uitstekend comfort en efficiëntie

 

Belangrijke productinformatie

Vermogen: 420–540 pk

Ruime en comfortabele cabines in vijf afmetingen. Geoptimaliseerd voor lange afstanden. Flexibel chassis voor carrosseriebouw

 

Brandstofopties

Diesel, LNG, Biodiesel, HVO

 

Belangrijkste features

Volvo Dynamic Steering met persoonlijke instellingen en Stability Assist I-Shift met kruipversnellingen. Meerdere snelheden achteruit. Liftbare tandemas. Zware stalen bumper

Volvo FMX

Gebouwd voor zwaar terrein

 

Belangrijke productinformatie

Vermogen: 330–540 pk

Veilige en comfortabele cabines in zes formaten. Geoptimaliseerd voor hoge capaciteit in veeleisende omstandigheden. Flexibel chassis voor carrosseriebouw

 

Brandstofopties

Diesel, HVO, Biodiesel

 

Belangrijkste features

I-Shift met ultralage kruipversnellingen. Liftbare tandemas

Features van Volvo Trucks voor uw bedrijf

Ontdek de oplossingen die zijn gemaakt om u het leven gemakkelijker te maken en uw bedrijf beter te laten presteren.

Tot 750 paardenkrachten, met gemak getemd
Met een Volvo heeft u het gewenste vermogen binnen handbereik. Achter het stuur van de Volvo FH16 heeft u de beschikking over max. 750 pk en 3550 Nm koppel. Het vermogen is beschikbaar wanneer u dat nodig heeft, en het maakt de Volvo FH16 gemakkelijk te rijden.

I-Shift met kruipversnellingen
Profiteer van een uitstekend startvermogen (zelfs bij volledige lading), en van volledige controle bij de laagste snelheden. Met I-Shift met kruipversnellingen hoeft u geen concessies te doen aan brandstofefficiëntie of startvermogen.

Veilig afdalen met de strekrem
Truck en volledig geladen trailer rijden een helling omlaag. De strekrem schakelt de wielremmen op de trailer in om de voertuigcombinatie recht te laten rijden en scharen te voorkomen.

Tractieregeling
Met het dashboard heeft u tot in details de controle over de belasting op elke as, de functie voor bogiedruk en alle differentiëlen. Draai de bediening in het tractieregelingspaneel naar rechts voor meer grip.

Optimaliseren met I-See
I-See gebruikt topografische gegevens om de snelheid en schakelmomenten op uw ritten te optimaliseren voor brandstofefficiëntie.

Zware stalen bumper
Het robuuste front met een zware bumper en een beschermingsplaat beschermt essentiële onderdelen en maakt uw truck geschikt voor zwaar gebruik.

Volvo Dynamic Steering zoals u het wilt
Bent u op zoek naar perfecte stabiliteit en controle bij alle snelheden, terwijl uw schouders minder worden belast? Bekijk Volvo Dynamic Steering eens van dichterbij.

External Steering
Volvo Dynamic Steering biedt de mogelijkheid voor besturing op afstand. Zodat u uw truck kunt besturen vanuit de chauffeurszetel.

Comfortabele cabines
Al onze cabines leveren veel comfort met lage geluidsniveaus en meer dan genoeg ruimte. Voor u en de dingen die u nodig heeft.

De manoeuvreerbaarheid
We hebben het rijden met lange combinaties met veel assen vereenvoudigd. Voorloop- en naloopassen hebben royale stuurhoeken. En door de liftbare tandemas verloopt het nemen van bochten met een truck met tandemstel meer zoals rijden met enkele aandrijving.

Het zicht
Royale ruitoppervlakken en goed vormgegeven spiegels betekenen uitstekend zicht. Bovendien kunt u tot acht camera's toevoegen waarvan de beelden worden weergeven op het secundaire dashboardscherm. U heeft de touwtjes in handen.

Voorwielaandrijving wanneer dat nodig is
Automatic Traction Control schakelt de aangedreven vooras in wanneer u die nodig heeft. En schakelt die uit wanneer u het niet meer nodig heeft.

Ruimte voor een kraan.
Kies een van onze lage slaapcabines en maak plaats voor een kraan bovenop.

Bescherm uw beschikbaarheid met een Volvo Gold Contract
De beste manier om uw beschikbaarheid te waarborgen is met een Volvo Gold Contract, dat al het preventieve onderhoud en reparaties aan de truck omvat tegen een vast maandbedrag. Uw truck communiceert ook op afstand met de werkplaats om uw bezoekjes zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Uw truck wordt in de best mogelijke conditie gehouden en u heeft volledige controle over de kosten. Als uw kilometrage varieert, kies dan voor het Flexi Gold Contract. Dit biedt dezelfde dekking, maar tegen een tarief dat is aangepast aan het ritme van uw bedrijf.

Klant als referentie

We moeten continu letten op de brandstofefficiëntie en het brandstofverbruik optimaliseren, omdat we altijd met volledige belading rijden.

Uw werkpaard staat voor u klaar

Overleg met uw lokale Volvo Trucks dealer voor het vinden van de beste oplossing voor uw bosbouw- en houttransporten.