Trucks

Lees in de interactieve segmentbrochure hoe we dit segment ondersteunen

Regio's en landen met elkaar verbinden

LANGEAFSTAND TRANSPORT

Lange afstanden zijn u niet vreemd. Ongeacht hoever uw opdrachten u brengen, het is zaak om uw beloften na te komen. Zodat anderen ook woord kunnen houden. We weten dat alles moet werken en dat u het maximale moet halen uit elke druppel brandstof. We willen u het gevoel geven dat de afstanden kleiner worden.

Volvo FH16

Uitstekend comfort en enorme kracht

 

Belangrijke productinformatie

Vermogen: 550–750 pk

Ruime en comfortabele cabines in vijf af.metingen Geoptimaliseerd voor zware opdrachten en lange afstanden. Flexibel chassis voor carrosseriebouw

 

Brandstofopties

Diesel, HVO

 

Belangrijkste features

Volvo Dynamic Steering met persoonlijke instellingen en Stability Assist. I-Shift met kruipversnellingen. Meerdere snelheden achteruit. Liftbare tandemas. Zware stalen bumper

Features van Volvo Trucks voor uw bedrijf

Ontdek de oplossingen die zijn gemaakt om u het leven gemakkelijker te maken en uw bedrijf beter te laten presteren.

Brandstof besparen met I-Save
Neem heuvels en hellingen in een hogere versnelling, terwijl u brandstof bespaart zonder snelheid te verliezen en soepeler kunt rijden.

Optimaliseren met I-See
I-See gebruikt topografische gegevens om de snelheid en schakelmomenten op uw ritten te optimaliseren voor brandstofefficiëntie.

Veilig afdalen met de strekrem 
Truck en volledig geladen trailer rijden een helling omlaag. De strekrem schakelt de wielremmen op de trailer in om de voertuigcombinatie recht te laten rijden en scharen te voorkomen.

Dynafleet Fuel & Environment
Met de services van Fleet Management kunt u de prestaties van uw trucks en de efficiëntie van uw chauffeurs gemakkelijk volgen. De service is snel en nauwkeurig en helpt u potentiële besparingen herkennen.

Volvo Dynamic Steering zoals u het wilt
Bent u op zoek naar perfecte stabiliteit en controle bij alle snelheden, terwijl uw schouders minder worden belast? Of wilt u ondersteuning om slippen en onbedoeld wisselen van rijstrook te voorkomen? Bekijk Volvo Dynamic Steering eens van dichterbij.

Dubbel batterijsysteem
Kies voor een batterijsysteem dat zorgt voor een hoog verblijfcomfort aan boord, zonder dat dit gevolgen heeft voor het startvermogen de volgende ochtend.

Rijden op LNG
Onze trucks rijden op LNG (vloeibaar aardgas) waarmee u direct uw CO2-voetafdruk vermindert zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit. Ze geven u ook de mogelijkheid uw brandstofkosten te verlagen.

Globetrotter cabines: een stap in de ruimte
We hebben het concept van de Globetrotter cabine tientallen jaren geleden bedacht om het leven onderweg comfortabeler en veiliger te maken. Met een stahoogte tot 220 cm, comfortabele slaapfaciliteiten en veel slimme opbergmogelijkheden voor alle spullen die u nodig heeft voor het leven onderweg.

I-Shift Dual Clutch
De I-Shift Dual Clutch biedt een constante stroom van kracht voor een andere manier van rijden en een hogere productiviteit. 

Klant als referentie

Omdat we veel routes door de bergen rijden, hebben we voertuigen nodig die krachtige prestaties leveren maar met een laag brandstofverbruik

Klaar voor een stapje extra

Overleg met uw lokale Volvo Trucks-dealer om de beste oplossing te vinden voor uw langeafstandstransporten.