Trucks

Lees in de interactieve segmentbrochure hoe we dit segment ondersteunen

Zware omstandigheden vragen om zwaar materieel

Mijnbouw en steengroeven

Steile hellingen en afdalingen, scherpe bochten, krappe ruimten en een maximaal beladen truck: het vereist allemaal maximale concentratie en controle van uw kant. We zijn er om u te ondersteunen, zodat u een productiestroom in stand kunt houden, zelfs wanneer de omstandigheden uitdagend zijn.

Features van Volvo Trucks voor uw bedrijf

Ontdek de oplossingen die zijn gemaakt om u het leven gemakkelijker te maken en uw bedrijf beter te laten presteren.

38-tons tandemstel
Op zoek naar een duurzame oplossing waarmee u uw productiviteit kunt optimaliseren door meer lading te vervoeren?

Het robuuste front
Ontworpen voor zwaar gebruik op uitdagend terrein.

I-Shift met kruipversnellingen
Profiteer van een uitstekend startvermogen (zelfs bij volledige lading), en van volledige controle bij de laagste snelheden.

Vijfassige trucks af fabriek
We bouwen uw Volvo-truck in onze fabriek met maximaal vijf assen in een configuratie van 10×4 of 10×6, zodat ze zelfs zonder trailer een enorm laadvermogen hebben.

Tractie wanneer u het nodig heeft
Krijg grip op uw tractie en uw productiviteit. Sperdifferentiëlen kunnen gemakkelijk worden bediend via een gebruiksvriendelijke interface. En als de truck een aangedreven vooras heeft, wordt die automatisch ingeschakeld wanneer u die nodig heeft. En uitgeschakeld wanneer u die niet nodig heeft.

Volvo Dynamic Steering zoals u het wilt
Bent u op zoek naar uitstekende manoeuvreerbaarheid, gecombineerd met minder belasting op uw schouders? Bekijk Volvo Dynamic Steering eens van dichterbij.

Cabines voor ondergrondse mijnbouw
Onze lage dag- en lage slaapcabines zijn uitstekend geschikt voor ondergronds werk waar de hoogte beperkt is. U kunt uw cabines zelfs beschermen met een beschermplaat tegen vallende voorwerpen. En met een stalen dakluik in plaats van een glazen dakluik.

Volvo onderhoudsplanning
Uitval en dringende reparaties gaan ten koste van de beschikbaarheid en uw inkomsten. Proactief en preventief onderhoud voorkomen dit. Plannen loont dus de moeite. En het goede nieuws is dat wij dat voor u doen. Speciaal voor uw truck en uw bedrijf wordt een Volvo-onderhoudsschema opgesteld. Uw beschikbaarheid wordt geoptimaliseerd, en het is ook nog helemaal gratis.

Klant als referentie

We weten nooit wat ons verderop te wachten staat. De aarde is in beweging en wat er op het ene moment uitziet als een weg, kan het volgende moment wat anders zijn

Een aardverschuiving?

Overleg met uw lokale Volvo Trucks dealer over de beste oplossing voor uw mijnbouw- en steengroevetransporten.