Trucks

Lees in de interactieve segmentbrochure hoe we dit segment ondersteunen

De sterkste schakel in stedelijke toeleveringsketens

REGIONALE DISTRIBUTIE

Wanneer u de regionale distributiecentra met elkaar verbindt, staat er veel op het spel. Levertijden, uw reputatie en die van uw klanten, contracten en toekomstige opdrachten. Wij bieden u de hulpmiddelen om aan speciale vereisten te voldoen en uw beloften na te komen. Hulpmiddelen waarmee u efficiënt, nauwkeurig en voorspelbaar wordt, zowel met levertijden als met kosten.

Features van Volvo Trucks voor uw bedrijf

Ontdek de oplossingen die zijn gemaakt om u het leven gemakkelijker te maken en uw bedrijf beter te laten presteren.

Het zicht
Uitstekend zicht door royale ruitoppervlakken en spiegels met een doordacht ontwerp. U kunt tot wel acht camera's toevoegen, zoals de dodehoekcamera aan de passagierszijde. Deze is geplaatst in de zijspiegel aan de passagierszijde.


Volvo Dynamic Steering zoals u het wilt
Bent u op zoek naar perfecte stabiliteit en controle bij alle snelheden, terwijl uw schouders minder worden belast? Bekijk Volvo Dynamic Steering eens van dichterbij.

Uw gegevens de baas
Volvo Connect is de webinterface voor uw digitale services; uw digitale thuis voor een meer winstgevende business. Hiermee bereikt u een nieuw niveau als het gaat om beschikbaarheid, efficiency en productiviteit voor uw truck.

I-Shift Dual Clutch
De I-Shift Dual Clutch biedt uiterst soepele, dynamische acceleratie. Er wordt geschakeld in een fractie van een seconde. 

Optimaliseren met I-See
I-See gebruikt topografische gegevens om de snelheid en schakelmomenten op uw ritten te optimaliseren voor brandstofefficiency. 

Trucks op LNG
Deze trucks rijden op LNG (vloeibaar aardgas) dat direct uw CO2-voetafdruk verkleint, met behoud van uw prestaties en productiviteit. U kunt ook uw brandstofkosten aanzienlijk verlagen.

Comfortabele cabines
Al onze cabines leveren veel comfort met lage geluidsniveaus en meer dan genoeg ruimte. Voor u en de dingen die u nodig heeft.

Volvo Gold Contract
De beste manier om uw beschikbaarheid te waarborgen is met een Volvo Gold Contract, dat al het preventieve onderhoud en reparaties aan de truck omvat tegen een vast maandbedrag. Uw truck communiceert ook op afstand met de werkplaats om uw bezoekjes zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Uw truck wordt in de best mogelijke conditie gehouden en u heeft volledige controle over de kosten. Als uw kilometrage varieert, kies dan voor het Flexi-Gold Contract. Dit biedt dezelfde dekking, maar tegen een tarief dat is aangepast aan het ritme van uw bedrijf.

Uw truck wacht op u

Overleg met uw lokale Volvo Trucks dealer om de beste oplossing te vinden voor uw regionale transporten.