Volvo Trucks

België

×

Volvo Edition 2

De Volvo Edition2 is de perfecte combinatie tussen schoonheid, topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiëntie. Een truck die onder alle omstandigheden optimaal presteert. Ziet u uzelf al zitten in uw eigen Volvo Edition 2 ? Neem contact op met uw dealer voor een offerte op maat.

FANTASTISCH KOPPEL EN EXTRA ZUINIG

De Volvo FH met I-Save met de D13TC-motor biedt 300 Nm extra koppel, waarmee de gemiddelde snelheid omhoog gaat, maar het brandstofverbruik niet. Sterker nog: met I-Save en in combinatie met geüpdatete brandstofbesparende functies kunnen de brandstofkosten tot wel 7% worden verlaagd.

 

Het volledig luchtgeveerde chassis en het innovatieve stuursysteem Volvo Dynamic Steering zorgen voor perfecte stabiliteit bij hoge snelheden en volledige controle bij lage snelheden. Volvo I-See gebruikt de kinetische energie om de truck aan te drijven en werkt als een automatische piloot die het schakelen overneemt en optimaal gebruik maakt van de hellingen om zo brandstof te besparen. Uniek is dat dit systeem de topografie van de weg leert en opslaat in een centrale Volvo Trucks server. De Xenon koplampen met dynamische bochtverlichting zorgen voor een perfect zichtveld. Hoe bochtig of donker de weg ook is. Stuk voor stuk unieke innovaties die zorgen voor optimale prestaties.

ALLEEN DE BESTE MATERIALEN ZIJN GEKOZEN

Het exclusieve interieur sluit naadloos aan op het opvallende uiterlijk. De Edition2 wordt geleverd met een zwart lederen bekleed dashboard en deurpanelen afgewerkt met blauwe stiksels. De vloermatten en motortunnelmat zijn voorzien van blauwe randen.

 

De Volvo Edition2 springt eruit door zijn exclusieve details. De combinatie van de grijze en mat zwarte cabinekleur met pianolak zwart gespoten chassis, tanks, grille en velgen zorgen voor een opvallend uiterlijk. De subtiele blauwe details zijn een knipoog naar zijn voorganger.

Het unieke en exclusieve interieur sluit hier naadloos op aan. Alleen de beste materialen zijn gekozen wat ervoor zorgt dat u zich direct thuis voelt achter het stuur.

 

De speciaal ontworpen zwart lederen zetels zijn voorzien van mooie blauwe details. Het met  zwart leder beklede dashboard en de deurpanelen zijn afgewerkt met blauw stiksel net als het zwart lederen stuurwiel met geperforeerde inzetten. Blauwe randen sieren de zwarte luxe vloermatten en motortunnelmat. Het High Performance Audio Systeem met subwoofer en tweeters zorgt voor het beste geluid.

DOORBLADER DE BROCHURE

Klik op de brochure en lees op uw gemak de digitale brochure. U kunt hem ook altijd downloaden.

SPECIFICATIES

✔️ Volvo FH I-Save
✔️ 4x2 trekker met 500 pk Turbo Compound motor
✔️ I-See voorspellende cruisecontrol en Adaptive Cruise control (ACC)
✔️ Aerodynamisch pakket
✔️ XL Cabine met Rijcomfortpakket Driving ++ voor dubbele bemanning
✔️ Volvo Dynamic Steering met Stuurassistent
✔️ Luchtgeveerde 8-tons vooras
✔️ Automatische airconditioning met luchtkwaliteitssensor en koolstoffilter
✔️ I-ParkCool geïntegreerde standairco
✔️ Stroomvoorziening met dubbele set batterijen
✔️ Mediacenter met trucknavigatie en Dynafleetondersteuning met onder andere geavanceerd 7 inch kleurendisplay, 8 x 50 watt radio, 6 boxen, 2 tweeters, subwoofer, USB aansluiting en I-pod interface en stuurwielbediening
✔️ Waarschuwing bij frontale aanrijding met noodremfunctie
 

✔️ Pakket Actieve veiligheid
✔️ Zichtbaarheidspakket met onder andere dynamische Xenon verlichting en statische bochtverlichting
✔️ Gelamineerd glas in de deuren
INTERIEUR
✔️ Speciaal ontworpen zwart lederen zetels met blauwe details
✔️ Zwart lederen bekleed dashboard en deurpanelen afgewerkt met blauw stiksel
✔️ Zwart lederen stuurwiel met geperforeerde inzetten en blauw stiksel
✔️ Zwart stoffen vloermatten en motortunnelmat met blauwe randen
EXTERIEUR
✔️ Uniek spuitwerk in mat zwart of grijs
✔️ Premium gespoten chassis, tanks, grille en hoogglans zwarte velgen met blauwe accenten 

 

Meer over de Volvo FH Edition 2?