Trucks

Volvo FH met I-Save

Meer rijplezier, minder brandstof.

Waarom kiezen tussen rijplezier en uitmuntende zuinigheid als beide mogelijk zijn? Het perfecte huwelijk tussen plezier en brandstofbesparing is waar het bij de vernieuwde Volvo FH met I-Save om draait. Het brandstofverbruik verlagen zonder concessies te doen aan productiviteit, prestaties of plezier op de weg. Simpel gezegd, makkelijk om er verliefd op te worden.

Volvo FH met I-Save wint onafhankelijke tests voor brandstofverbruik

In twee afzonderlijke tests, uitgevoerd door Duitse truckmagazines, kwam de Volvo FH met I-Save als beste uit de bus wat brandstofverbruik betreft.

 

Download de test (PDF, 3,7 MB)

 

 

  

 

 

 

Dit bevestigt echt dat ons harde werk zijn vruchten afwerpt. En met onze vernieuwde aandrijflijn zal de Volvo FH met I-Save nog zuiniger zijn.

Uitstekend rijplezier met vernieuwde I-Shift

Dankzij de nieuwe aanpassingen in efficiëntie en rijeigenschappen van de toonaangevende versnellingsbak verloopt het schakelen 30% sneller. Dat betekent een veel vlottere rijervaring en een enorme verbetering als het gaat om de snelheid opdrijven en handhaven. Al met al biedt de nieuwe I-Shift ongeëvenaarde rijeigenschappen zonder dat dit ten koste gaat van het brandstofverbruik.


Lees meer over I-Shift

Top 9 aanpassingen voor brandstofbesparing

Deze verfijningen aan de aandrijflijn en de cabine zorgen niet alleen voor een lager brandstofverbruik, maar ook voor een vlottere, aangenamere rijervaring, zowel op als naast de weg. Hier zijn de top 9 brandstofbesparende hoogtepunten.

Ontmoet uw perfecte match

Wil je de Volvo FH met I-Save zelf ontdekken? Uw lokale dealer stelt hem graag aan u voor. Met de nieuwe aandrijflijn en aerodynamische updates is dit misschien wel het voertuig waar u al die tijd naar op zoek was.