Trucks

De weg verlichten

VOLVO TRUCKS ADAPTIEF GROOTLICHT

Leiden uw routes over drukke wegen tijdens donkere uren? Bekijk het adaptieve grootlicht eens van dichterbij. Dit stelt u in staat om het grootlicht te gebruiken in situaties die anders ongeschikt zouden zijn. U zult zien dat uw wereld een stuk helderder wordt, zonder bestuurders van andere voertuigen te hinderen. Dit is ontworpen om uw veiligheid en die van anderen te verbeteren.

Het adaptieve grootlicht is ontworpen om andere voertuigen vóór uw truck te detecteren. Wanneer het systeem andere voertuigen vóór u detecteert, vermindert het systeem automatisch het licht dat op hen is gericht.

Dat houdt in dat u in het donker kunt rijden met grootlicht ingeschakeld, waarbij het adaptieve grootlicht de lichtstraal optimaliseert zodat u het beste zicht heeft. En ondertussen kunt u rekening houden met uw medeweggebruikers.

Het systeem maakt gebruik van zowel radar als camera's om andere voertuigen te detecteren en te lokaliseren. Elke koplampeenheid heeft vier reflectoren en 12 LED-eenheden. Het adaptieve grootlicht kan vervolgens alle LED-eenheden in beide koplampen afzonderlijk in- en uitschakelen om de lichtstraal te optimaliseren.

Terwijl u rijdt, ziet u dat de lichtstraal wordt aangepast en kunt u erop vertrouwen dat uw zicht wordt geoptimaliseerd.

BESCHIKBAAR VOOR DEZE TRUCKS

Van dichterbij bekijken?

Wij laten u het verschil zien.