Trucks

Houd het heft in handen

VOLVO TRUCKS DUBBEL BATTERIJSYSTEEM

Wanneer de cabine niet alleen een plek is om te werken maar ook om te wonen. Dan bent u afhankelijk van cabinefuncties en apparaten die stroom nodig hebben, ook als de motor is uitgeschakeld. Hiertoe kunt u een batterijsysteem krijgen dat zorgt voor een hoog verblijfscomfort aan boord, zonder dat dit gevolgen heeft voor het startvermogen de volgende ochtend.

Twee batterijen.
Afzonderlijke circuits.

Het geheim achter het continue vermogen zijn twee afzonderlijke accusets met afzonderlijke circuits. De ene batterij is alleen bestemd voor het starten van de motor, en de andere ondersteunt de woonvoorzieningen in de cabine. Gebruik de airco en het mediasysteem, en laad apparaten op zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de startbatterij van de truck.

Gaan langer mee

Het dubbele batterijsysteem maakt gebruik van de gelaccutechnologie voor de woonvoorzieningen, en met verbeterde natte accu's voor het starten. De gelbatterijen zijn bestand tegen geheel ontladen zonder te worden beschadigd, en hebben een langere levensduur dan traditionele natte accu's. Er is ook een versie leverbaar met één set gelaccu's. Gelbatterijen gaan 10–15 keer langer mee dan natte accu's.

Automatische controle

De laadniveaus worden automatisch in de gaten gehouden zodat u nooit zonder voeding komt te zitten. Alle hulpapparatuur wordt eerst geleidelijk uitgeschakeld, en u wordt gewaarschuwd.

Kies het gewenste voedingsniveau

Type

Vermogen

Systeem met één EFB-accu

170 Ah

Systeem met één AGM-accu

210 Ah

Dubbel accusysteem

EFB 75 Ah voor het starten + gel 210 Ah voor woonvoorzieningen

Beschikbaar voor deze trucks

Geactiveerd?

Wij zorgen voor uw leefcomfort en het startvermogen van uw truck.