Trucks

Gebouwd voor zwaar gebruik

ZWARE STALEN BUMPER DOOR VOLVO TRUCKS

Veeleisende langeafstandsritten? Uitdagende bouwlocaties? Loodzware boswegen? De zware stalen bumper is gemaakt voor zwaar gebruik onder uitdagende omstandigheden. De bumper wordt standaard geleverd op de Volvo FMX, maar is ook beschikbaar voor de Volvo FH en de Volvo FH16.

Robuust ontwerp

De zware stalen bumper is vervaardigd van 3 mm dik hoogwaardig staal. Het is ook deels bedekt met een dikke coating van polypropyleen, waardoor deze beter bestand is tegen krassen. De bumper is sterk en robuust vormgegeven om u te beschermen tegen krassen, deuken en schade aan de koplampen op elk terrein. 

Verleng de beschikbaarheid

De bumper is stevig. Maar als de bumper hard wordt geraakt en een reparatie nodig is, is dat een makkelijke klus. De bumper bestaat uit drie gedeelten. Met gemakkelijk toegankelijke bouten kunt u eenvoudig beschadigde delen zelf vervangen. Dit scheelt u een rit naar de werkplaats en de truck is langer beschikbaar.

Robuuste instaptrede

Combineer de zware stalen bumper met een extrarobuuste instaptrede. Dankzij het flexibele ontwerp is de inklapbare trede bestand tegen stoten vanuit alle kanten zonder te scheuren.

Beschikbaar voor deze trucks

Klop, klop

Wilt u graag een truck voor zwaar terrein? contact opnemen met uw dealer.