Volvo Trucks

België

×

Belangrijke informatie nieuwe modellen

De wereldwijde truckindustrie en haar toeleveranciers hebben hun activiteiten beperkt. De reden hiervoor zijn de maatregelen die landen hebben genomen om de verspreiding van het Covid-19-virus te vertragen. Als gevolg hiervan is de verkoopstart van onze nieuwe truckmodellen (Volvo FH, FH16, FM en FMX) uitgesteld tot september. De huidige modellen blijven het hele jaar verkrijgbaar. Wilt u meer informatie? Laat dan uw contactgegevens achter zodat wij u z.s.m. persoonlijk kunnen informeren.

00

Days

00

Hours

00

Minutes

00

Seconds

EEN VOLLEDIG NIEUW GAMMA TRUCKS

Met de nieuwe Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM en Volvo FMX brengen we u een geheel nieuw niveau van rijervaring, prestaties en efficiëntie. Het nieuwe instrumentenpaneel, meer binnenruimte en het adaptieve grootlicht zijn slechts enkele voorbeelden.

Vier nieuwe voertuigen. Samen geïntroduceerd. Onze grootste lancering ooit. Dit is waarom we het u op een onverwachte manier aanbieden.

Ons nieuwe gamma trucks

Ontdek de binnen- en de buitenkant van de nieuwe voertuigen. 

Is dit echt?

Neem een kijkje achter de schermen en zie hoe we deze film hebben gemaakt. Ontmoet de mensen en ontdek hoe zij de uitdaging hebben aangenomen in onze grootste lancering ooit.

Press Release

Een vraag?

Uw Volvo Trucks dealer zal zeker een antwoord hebben. Ga eens langs.