Trucks

Licht en veelzijdig

Volvo FE

De Volvo FE kan worden aangepast voor bijna elke taak. Stedelijke en regionale distributie, afvalinzameling of bouwwerkzaamheden. De truck heeft een licht en sterk chassis met een hoge laadcapaciteit en is het klaar om te werken.

De truck en gepersonaliseerde services zijn ontworpen om uw bedrijf te verbeteren. Betere beschikbaarheid, grotere efficiëntie en verhoogde winstgevendheid.

Maximaal rendement

Haal het maximale uit uw energie en brandstof

Vermogen afgestemd op uw taken

Alles over de aandrijflijnen van de Volvo FE

Er even tussenuit

Werken rond uw voertuig

Overzicht van de Volvo FE

Motorvermogen: 250–350 pk
Vier cabineformaten
Elektrisch, CNG, diesel
Trekker of bakwagen
Gedetailleerde info in specificaties

Op maat gemaakt voor uw opdrachten

Een chassis gemaakt om te werken

Uitgebreide reeks services

Laat uw activiteiten nog beter presteren

Bekijk een overzicht van de Volvo FE in de interactieve brochure

Een perfecte match voor deze transportsegmenten

Cabineopties voor de Volvo FE

Hoogtepunten van de Volvo FE

De vermogensopties

Kies tussen elektrische, gas- of dieselmotoren. U kunt uw Volvo FE afstemmen op uw opdrachten en contracten, zelfs voor de strengste regelgeving.

De vermogensopties

De cabine met lage instap

Door de vouwdeuren stapt u heel gemakkelijk in en uit de cabine en krijgt u het beste zicht rondom dat u ooit hebt gezien.

De cabine met lage instap

Het laadvermogen

Het Volvo FE-chassis is licht en sterk en kan worden geoptimaliseerd voor echt hoge laadvermogens in een 6×2-kipperconfiguratie.

Het laadvermogen

Services die uw bedrijf ondersteunen

Personaliseer uw voertuig. Bekijk onze truckaccessoires

Download de brochure van de Volvo FE

Veelgestelde vragen over de Volvo FE

Als u in stedelijke omgevingen werkt en wendbaarheid hoog in het vaandel draagt, maar toch een hoog laadvermogen nodig hebt, kijk dan eens naar de Volvo FE. Deze is gemakkelijk te besturen en kan een indrukwekkend laadvermogen aan. Hij is perfect voor leveringen, afvalophaling en bouwtransport.

Er is keuze genoeg. Naast diesel rijdt de Volvo FE op alternatieve brandstoffen zoals biodiesel en HVO. Er is ook de Volvo FE CNG die op biogas kan werken en de CO₂-uitstoot kan verminderen. Ten slotte is er de volledig elektrische Volvo FE Electric zonder uitlaatemissies, met stille werking en een actieradius van maximaal 300 km bij normaal gebruik.

Het hangt af van hoe u het chassis op maat maakt en wat voor soort lastdrager u hebt. De meest robuuste Volvo FE met tandemstel biedt een brutovoertuiggewicht van 32 ton. Gecombineerd met een licht chassis en cabine is dit een geweldige combinatie voor een compact voertuig met een hoog laadvermogen

Ja, dat kan. Hij is verkrijgbaar als tweeassige trekker die geschikt is voor het trekken van aanhangers wanneer een laag gewicht voorrang krijgt boven een hoog laadvermogen, hogere gemiddelde snelheden en comfort voor overnachtingen.

De Volvo FE-cabine met lage instap is een uitstekende keuze wanneer chauffeurs veel in en uit de cabine stappen, zoals bij afvalophaling en distributie. De instaphoogte is slechts 440 mm en er zijn twee versies beschikbaar. Een met een doorloopvloer en maximaal vier stoelen, en een met twee stoelen en een motortunnel.

Met de Volvo FE Electric is het gemakkelijk als u Volvo Trucks als partner hebt. Als u elektrisch wilt gaan, kunnen wij u een compleet pakket aanbieden met alle diensten en ondersteuning die u nodig hebt om over te stappen op e-mobiliteit.

Het aanbod aan dieselmotoren reikt tot 350 pk en 1400 Nm, wat meer dan genoeg is. En als u elektrisch gaat, hebt u meteen 300 pk en maximaal koppel beschikbaar.

GEÏNTEGREERDE BRANDSTOFEFFICIËNTIE

Door Volvo ontworpen motorreeks. Onze intelligente I-Shift-transmissie. En een handvol brandstofbesparende diensten. De Volvo FE is brandstofefficiëntie op vier (of zes) wielen.

Nog vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag. Loop er eens binnen, bel hem of maak een afspraak bij u in het bedrijf.