Volvo Trucks

België

×

Vooruitgang in langeafstandstransport

Cabine exterieur van de Volvo FH

Het is de karakteristieke Volvo FH zoals u die kent: de ultieme ervaring in langeafstandstransport. En toch is het overduidelijk een stap vooruit in de evolutie van trucks.

De vorm is meer afgerond langs de randen en de openingen tussen de boven- en onderzijde zijn kleiner om de aerodynamica en efficiëntie te verbeteren.

Maar een duidelijke vooruitgang is het ontwerp van de koplampen, dat het iconische profiel van de Volvo FH benadrukt. De opvallende lijnen van de koplamp volgen vloeiend de vorm van de cabine, lopen door in de afgeronde voorhoeken en strekken zich uit naar achteren langs de zijden van de cabine. Zelfs in stilstand is het duidelijk dat deze truck is gebouwd voor efficiency bij hogere snelheden. De nieuwe koplampen zijn beschikbaar in drie uitvoeringen. En ze zien er niet alleen goed uit, ze zitten ook boordevol verbeterde functies.

Ook valt op dat het logo aan de voorzijde groter is en dichter bij de ingang ziet u dat de instaptreden zijn ingelegd met aluminium. Details die het verschil maken.

Kies uw uitrustingsniveau

Keuze uit vier verschillende exterieuruitrustingsniveaus en honderden tinten.

De basisafwerking

Wordt geleverd met een zwarte grille en een donkergrijze bumper, spiegels enzovoort. 

De basisuitvoering met stevige frontafwerking

Wordt geleverd met een donkergrijze zware stalen bumper, een zwarte grille, donkergrijze bumper, spiegels enzovoort.

De verbeterde uitrusting

Wordt geleverd met een grille gespoten in de kleur van de cabinecarrosserie, aluminium details op de trede. Bumper en spiegels zijn donkergrijs.

De beste uitrusting

Wordt geleverd met een grille, bumper, spiegels enzovoort gespoten in de kleur van de cabinecarrosserie. Aluminium details op de treden. 

Keuze uit meer dan 650 kleuren. Helemaal groen.

U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. Bestel uw Volvo-cabine in de kleur die u wilt. Kies uit meer dan 650 verschillende schakeringen, tinten en kleuren. En als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we welhaast elke kleur voor u mengen.


Wilt u een voorproefje? Gebruik de kleurenkiezer hieronder.

De kleuren op het computerscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Ga naar uw Volvo-dealer om de echte kleurstalen te zien. Let op: niet alle kleuren zijn voor alle modellen en alle markten leverbaar. De afbeelding toont een truck met het hoogst mogelijke lakniveau.

Deze kleurenconfigurator bevat alle kleuren die beschikbaar zijn in het verkoopsysteem. Veel van de effen kleuren zijn ook verkrijgbaar met een laag in blanke lak. Neem contact op met uw Volvo Trucks-dealer als u de gewenste kleur niet kunt vinden.

De kleuren op het computerscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Ga naar uw Volvo dealer om de echte kleurstalen te zien. Let op: niet alle kleuren zijn voor alle modellen en alle markten leverbaar. De afbeelding toont een truck met het hoogst mogelijke lakniveau.

Deze kleurenconfigurator bevat alle kleuren die beschikbaar zijn in het verkoopsysteem. Veel van de effen kleuren zijn ook verkrijgbaar met een laag in blanke lak. Neem contact op met uw Volvo Trucks dealer als u de gewenste kleur niet kunt vinden.

Accessoires voor uw truck

Personaliseer uw truck

Foto's van het exterieur van de Volvo FH

KLAAR VOOR EEN VOLVO FH?

Die staat op u te wachten.