Volvo Trucks

België

×

Meer controle dan ooit tevoren

Cabine interieur van de Volvo FH

U heeft de touwtjes in handen, en u bent ook nog steeds degene die het werk moet uitvoeren. Maar nu heeft u meer controle over alles in uw truck dan ooit tevoren. Alles is op u afgestemd.

U voelt de vooruitgang zodra u de cabine van de Volvo FH instapt. Die is anders dan u gewend bent, maar toch heel vertrouwd. Ga zitten en alles bevindt zich waar u het verwacht. Uw hand belandt als vanzelfsprekend op de I-Shift-versnellingshendel, netjes geïntegreerd in de stoel.

Het gehele dashboard is nieuw. Het dashboard is ontworpen om uw handen op het stuur en uw ogen op de weg te kunnen houden, zodat de meeste functies toegankelijk zijn met de bedieningselementen op het stuur. U krijgt de volledige controle over alles wat u nodig heeft om het werk goed te doen, en tegelijkertijd uw bedrijfsmarges op peil te houden.

Het dashboard is volledig digitaal en biedt nieuwe mogelijkheden om de werkomgeving in elke situatie aan uw eisen aan te passen. Het nieuwe secundaire display van negen inch geeft u controle over truckfuncties, zoals de maximaal acht camera's en apps.

En met spraakbesturing in de cabine van de Volvo FH heeft u volop assistentie.

De oppervlakken en materialen van het interieur zijn van hoge kwaliteit, ongeacht het uitrustingsniveau. Keuze uit drie uitrustingsniveaus en een breed scala aan tinten. U vindt zeker iets in uw stijl.

Accessoires voor uw truck

Personaliseer uw truck

Foto's interieur Volvo FH

WILT U MEER WETEN OVER HET INTERIEUR?

Praat eens met uw dealer.