Volvo Trucks

België

×

Uw winstgevendheid bepalen

VOLVO FH AANDRIJFLIJN

Het juiste vermogen en de controle voor de dingen die u moet vervoeren, en de plaatsen waar u moet zijn. De mogelijkheid om de aandrijflijn van uw Volvo FH aan te passen aan uw opdrachten was nog nooit zo nauwkeurig. U komt nooit vermogen te kort en wij zorgen ervoor dat u brandstof op de meest efficiënte manier gebruikt. Haal er meer uit dan u erin steekt. Dat is winstgevendheid. 

Motoren

Het kloppend hart van de Volvo FH-aandrijflijnen wordt gevormd door onze D13 stap D-motor, verkrijgbaar met 420 pk, 460 pk, 500 pk of 540 pk. We bieden ook een uitvoering met 460 pk en 500 pk met Turbo Compound-technologie, die nog meer koppel levert met een lager brandstofverbruik. Er zijn ook LNG motoren met 420 of 460 pk. Welke past het beste bij u en uw bedrijf?

Rijeigenschappen

Welke motor u ook kiest voor uw Volvo FH, u heeft de beschikking over een indrukwekkend koppel over een breed toerenbereik. Dit resulteert in uitstekende rijeigenschappen en een laag brandstofverbruik.

I-Shift

I-Shift is een hele reeks geautomatiseerde versnellingsbakken die het rijden eenvoudiger, veiliger en comfortabeler maken. Er hoeft niet te worden geworsteld met een zwaar koppelingspedaal en een versnellingshendel. Elk schakelmoment verloopt automatisch perfect getimed. Met een reeks softwarepakketten kunt u I-Shift afstemmen op uw eisen. Voor de Volvo FH is I-Shift ook verkrijgbaar met kruipversnellingen of met I-Shift Dual Clutch.

Meer over I-Shift 

MEER FEATURES?

Uw dealer kan u helpen met de juiste features voor uw behoeften.