Volvo Trucks

België

×

een Volvo FH. maar met minder co²

De Volvo FH LNG is een vrachtwagen voor zwaar regionaal en internationaal transport. De vrachtwagen rijdt zoals u gewend bent van de Volvo FH en biedt dezelfde ultieme ervaring voor internationaal transport. Maar met een kleinere CO2-voetafdruk en de mogelijkheid om uw brandstofkosten te verlagen.

Prestaties naar uw behoeften

De aandrijflijn op gas is geënt op de befaamde motortechnologie die in de Volvo FH wordt toegepast. En de truck levert dezelfde prestaties, maar wel met 20% minder CO2-uitstoot*. U kunt kiezen tussen 420 pk of 460 pk aan vermogen, dus u hoeft geen concessies te doen.

Verlaag uw brandstofkosten

De Volvo FH LNG biedt dezelfde brandstofefficiëntie als de Volvo FH op diesel. Maar omdat LNG vaak goedkoper is, is dit een prachtige mogelijkheid om uw brandstofkosten te verminderen.

Afgestemd op uw bereik

De actieradius is gewoonlijk kritiek voor zware voertuigen op gas. Onze motoren zijn efficiënt, en gecombineerd met LNG zorgt dit voor een actieradius die geschikt is voor regionaal en internationaal transport. Kies uit drie verschillende tankafmetingen om de truck te optimaliseren voor een actieradius tot 1000 km.

Solide technologie

De G13C-motoren in de Volvo FH LNG zijn geënt op onze ultramoderne D13K-motoren. De motor is net zo efficiënt als een diesel. En u mag dezelfde onderhoudsintervallen, betrouwbaarheid en prestaties verwachten. 

* Het gaat hierbij om de uitstoot tijdens het gebruik van het voertuig, wat “tank-to-wheel” wordt genoemd. 

Trucks op gas zijn niet alleen goed voor het milieu. Het helpt ons bedrijf ook om te bezuinigen op de directe en indirecte kosten.

Blijf op de hoogte van de Volvo FH LNG

Uw Volvo Trucks-dealer houdt u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen voor met gas aangedreven voertuigen in uw land.