Trucks

×

een Volvo FM. maar met 20% minder co²

De Volvo FM LNG is een ideale vrachtwagen voor regionaal transport. De vrachtwagen biedt hetzelfde comfort en dezelfde prestaties die u gewend bent van uw mobiele kantoor: de Volvo FM. Maar met een kleinere CO2-voetafdruk en de mogelijkheid om uw brandstofkosten te verlagen.

Prestaties naar uw behoeften

De aandrijflijn op gas is geënt op de befaamde motortechnologie die in de Volvo FM wordt toegepast. En de truck levert dezelfde prestaties, maar wel met tot 20% minder CO2-uitstoot*. U kunt kiezen tussen 420 pk of 460 pk aan vermogen, dus u hoeft geen concessies te doen.

Verlaag uw brandstofkosten

De Volvo FM LNG biedt dezelfde brandstofefficiëntie als de Volvo FM op diesel. Maar omdat LNG vaak goedkoper is, is dit een prachtige mogelijkheid om uw brandstofkosten te verminderen.

Afgestemd op uw bereik

Voor zware voertuigen op gas is de actieradius is gewoonlijk bepalend. De motoren zijn efficiënt, en de combinatie met LNG zorgt voor een actieradius die geschikt is voor regionaal en internationaal transport. U kunt kiezen uit drie verschillende tankafmetingen om de vrachtwagen af te stemmen op een actieradius tot 1000 km.

* Het gaat hierbij om de uitstoot van het voertuig tijdens lange afstanden, het zogenaamde "tank-to-wheel", in vergelijking met een vrachtwagen die Europese standaarddiesel gebruikt.

** Het werkelijke brandstofverbruik en rijbereik van vrachtwagens op LNG kunnen variëren, afhankelijk van vele factoren, zoals rijsnelheid, gebruik van cruisecontrol, voertuigspecificatie, voertuigbelasting, werkelijke topografie, rijervaring van de chauffeur, voertuigonderhoud, weersomstandigheden, LNG-druk bij tankstation en temperatuur.

Trucks op gas zijn niet alleen goed voor het milieu. Het helpt ons bedrijf ook om te bezuinigen op de directe en indirecte kosten.

OVERLEG MET ONS OVER DE OVERSTAP NAAR LNG-TRUCKS

Uw Volvo Trucks-dealer houdt u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen voor met gas aangedreven voertuigen in uw land.