Volvo Trucks

België

×

Geëvolueerd voor uitdagingen

Cabine exterieur Volvo FMX

Was u al liefhebber van het Volvo FMX ontwerp, dan zal de nieuwste evolutie u niet teleurstellen. De truck heeft een geheel nieuw, modern profiel, dat geavanceerder en overtuigender is dan ooit. Kom maar op met de meest uitdagende opdrachten.

De cabine heeft een nieuw ontwerp met een rechtopstaand profiel, meer binnenruimte, royale ramen en een lage portierlijn. Het lagere front versterkt samen met de stijlvolle V-vormige koplampen het iconische robuuste profiel. 

De opvallende lijnen van de koplampen volgen vloeiend de vorm van de cabine, lopen door in de afgeronde voorhoeken en strekken zich uit naar achteren langs de zijden van de cabine. Het robuuste front houdt vast aan het Volvo FMX concept: beschermend, duurzaam en eenvoudig te vervangen onderdelen.

Ook valt op dat het  logo aan de voorzijde groter is en dichter bij de deur ziet u dat de instaptreden een nieuw robuust ontwerp hebben met een duurzaam antislipoppervlak. Boven op de cabine vormt een stalen dakluik een extra bescherming in zware werkomgevingen. Details die het verschil maken.

Keuze uit meer dan 650 kleuren. Helemaal groen.

U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. Bestel uw Volvo cabine in de kleur die u wilt. Kies uit meer dan 650 verschillende schakeringen, tinten en kleuren. En als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we welhaast elke kleur voor u mengen.

Wilt u een voorproefje? Gebruik de kleurenkiezer hieronder.

De kleuren op het computerscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Ga naar uw Volvo dealer om de echte kleurstalen te zien. Let op: niet alle kleuren zijn voor alle modellen en alle markten leverbaar. De afbeelding toont een truck met het hoogst mogelijke lakniveau.

Deze kleurenconfigurator bevat alle kleuren die beschikbaar zijn in het verkoopsysteem. Veel van de effen kleuren zijn ook verkrijgbaar met een laag in blanke lak. Neem contact op met uw Volvo Trucks dealer als u de gewenste kleur niet kunt vinden.

Accessoires voor uw truck

Personaliseer uw truck 

Foto's van het exterieur van de Volvo FMX

Klaar voor een Volvo FMX?

Die staat op u te wachten.