360° overzicht binnenkant

Hieronder staat een interactief overzicht van het interieur van de cabine. Klik op de tekstvakken voor meer informatie. Klik op Volledig scherm voor een nog betere ervaring. De beschreven voorzieningen en functies zijn algemeen en kunnen afwijken van uw specifieke truck.

Ergonomisch gevormd chauffeurscompartiment

Ergonomisch gedacht

Instrumenten. Schakelen. Bedieningselementen. Opbergmogelijkheden. In de Volvo FE bevindt zich alles wat u nodig heeft om uw werk te doen, precies op de plek waar u het nodig heeft. En altijd binnen handbereik. Dat betekent minder bewegingen. Minder rekken en strekken. Uw handen blijven daardoor meer aan het stuur en uw ogen meer op de weg.

Ergonomisch gevormd chauffeurscompartiment

De chauffeursstoel

Hier brengt u uw dag door. Daarom moet deze perfect zijn. We hebben de stoel van de Volvo FE opnieuw ontworpen en deze veiliger, stijlvoller en extra duurzaam gemaakt. De verankering is verbeterd. De hoofdsteun en de veiligheidsgordel zijn nu geïntegreerd. En de zware, vuilafstotende stoffen, ook beschikbaar in vinyl, vormen een aanvulling op de rest van het interieur. 

Volop opbergruimte voor al uw spullen

Volop ruimte voor uw spullen

Op het dashboard. In de portieren. Boven uw hoofd. Tussen de stoelen. Neem een kijkje in de cabine van de Volvo FE en u zult er een overvloed aan opbergruimte aantreffen. U kunt deze zelfs nog uitbreiden.

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Maak het u gemakkelijk

Ervaar zelf onze ergonomische benaderingswijze. Uw lokale Volvo Trucks-dealer laat de cabine van de Volvo FE graag aan u zien.

Vind de dichtstbijzijnde dealer