Cabinespecificaties Volvo FE

  • Afmetingen van cabines
  • Cabinevoorzieningen

  

Afmetingen van cabines

Dagcabine

Dagcabine met comfortabele en ergonomische chauffeursomgeving. Interieurhoogte 1605 millimeter, lengte 1600 millimeter, breedte 2300 millimeter.

Comfortcabine

Comfortcabine biedt extra ruimte die kan worden ingericht met een eenpersoonsbed of als kantoorruimte met extra opbergvakken. Interieurhoogte 1605 millimeter, lengte 2000 millimeter, breedte 2300 millimeter.

Slaapcabine

Slaapcabine met bed voor één persoon. Interieurhoogte 1605 millimeter, lengte 2200 millimeter, breedte 2300 millimeter.

Cabine met lage instap

Low Entry Cab met lage instap en stoelen met veiligheidsgordel voor maximaal drie passagiers. Interieurhoogte 1605 millimeter, lengte 2200 millimeter, breedte 2300 millimeter.

Cabinevoorzieningen

Cabinevering
Mechanische vering voor en achter: spiraalveren en schokdemper. Pneumatische vering voor en achter: luchtbalgen.

Chauffeursstoel
Drie verschillende comfortniveaus: Comfort, Standard en Economy. Alle drie niveaus zijn voorzien van een rugleuning met verstelbare lengte, hoogte en voorkant en van een geïntegreerde hoofdsteun.

Bijrijderstoel
Drie verschillende comfortniveaus zijn leverbaar: Standard, Economy of Basic.

Cabinekleuren
Leverbaar in 300 vaste varianten. Daarnaast kunnen ook andere kleuren worden besteld als aanpassing voor de klant.

Stuur
Het stuur heeft een diameter van 460 of 500 millimeter, afhankelijk van de truckconfiguratie, en kan pneumatisch worden afgesteld in de gewenste positie.

Dakluik
De cabine kan worden uitgerust met een dakluik dat 50 millimeter kan worden geopend. Het luik is leverbaar in glas of staal. Het luik kan handmatig of elektrisch worden bediend.

Cabineverwarming
Het cabineverwarmingssysteem is leverbaar in twee uitvoeringen: handmatig bediend, alleen verwarmen, of handmatig bediende verwarming en airconditioning. Er is ook een standkachel van 2 kW beschikbaar die optioneel kan worden gespecificeerd.

Opbergruimte aan de binnenkant
Het cabine-interieur heeft veel praktische, gemakkelijk toegankelijke vakken voor het bewaren van documenten en persoonlijke bezittingen. Er zijn twee opbergruimten boven de voorruit zijn, evenals vier DIN-compartimenten. Een aantal opbergvakken en vakken op de motortunnel, notitieblok en kledinghaken kunnen als opties worden gespecificeerd.

Claxons
Er is een keuze uit twee extra claxons (elektrisch of pneumatisch), twee op het dak gemonteerde claxons met pneumatische bediening of een elektrische claxon onder de voorklep.

Bed
Het bed is leverbaar in één of twee gedeelten en is 580 of 780 millimeter breed. Er is een optionele beveiligingsbalk voor het bed.

Low Entry Cab
De FE Low Entry Cab biedt een eenvoudige toegang met een deuropening tot 90 graden en een vlakke vloer. Het zicht voor de chauffeur is uitstekend en natuurlijk is de veiligheid van topklasse. Het is tenslotte een Volvo.

Downloaden

Cabinespecificaties

Download alle cabinespecificaties als een PDF-bestand. Downloaden(PDF, 2.1 MB)
Vind de dichtstbijzijnde dealer

Voel uzelf helemaal thuis

Maak het u gemakkelijk. Probeer de stoel uit. Het bed. Kijk in alle kastjes. U zult niet geloven hoeveel ruimte er is.

Vind de dichtstbijzijnde dealer