De Volvo FH stelt uw winstgevendheid al vanaf 1993 veilig. Dat is nog maar het begin

Meteen vanaf de introductie 25 jaar geleden stelt de Volvo FH nieuwe normen op het gebied van trucktransporten. Niet in de laatste plaats als het gaat om productiviteit en winstgevendheid van uw bedrijf. We vieren dit met een cadeau voor iedereen: de belofte van Driving Progress. Een nog betere beschikbaarheid, nieuwe en baanbrekende veiligheidsconcepten en oplossingen die de race naar nul emissies versnellen.

De droom van de chauffeur vanaf de allereerste dag.
Dat zal nooit veranderen

Chauffeurs zijn de ware helden in de wereld van trucks. En het ontwerp van de Volvo FH is altijd gericht op een veilige, ergonomische en comfortabele werkplek. We weten dat onze innovaties het dagelijks leven van chauffeurs hebben verbeterd, en er staan nog meer verbeteringen op stapel. Want één ding blijft altijd hetzelfde: de Volvo FH is de droom van de chauffeur.

Twee mannen zitten naast elkaar

De belofte van de Volvo FH aan de klanten

De Volvo FH levert hoge prestaties, een uitstekende chauffeursomgeving en focus op veiligheid, allemaal goed voor uw winstgevendheid. Innovatie houdt nooit op en de ontwikkeling van de truck gaat verder.

 

Bekijk de film
Een chauffeur in zijn Volvo FH

Hoe de Volvo FH de favoriet van de chauffeurs werd

De Volvo FH is al 25 jaar favoriet bij chauffeurs. Dat was ook het doel vanaf het begin af aan. En doordat we ons bij elke upgrade richten op het perspectief van de chauffeur, is het resultaat een truck die meer is dan alleen een werkplek. Het is een manier van leven.

Bekijk de film
Oudere foto uit de fabriek

Het verhaal achter de Volvo FH

Innovatie houdt nooit op. In 1993 werden nieuwe wegen ingeslagen met de komst van de Volvo FH. 25 jaar later zoekt de Volvo FH nog steeds de grenzen op. Maar voor het succes moest er veel werk worden verzet en moesten moeilijke beslissingen worden genomen.

Bekijk de film
Volvo FH rijdt over een brug

25 manieren waarop Volvo FH zorgt voor veiligheid op de weg

Veiligheid is altijd een van de kernwaarden geweest van Volvo Trucks. Door de truck te onderwerpen aan zware testen en constant te blijven ontwikkelen zorgen we dat dit een van de veiligste trucks ter wereld is. Bekijk deze 25 foto's met meer informatie over de veiligheidsvoorzieningen van de Volvo FH.

Meer informatie
Volvo FH in een droog landschap

25 plaatsen waar de Volvo FH zich thuis voelt

Volvo FH presteert optimaal op één plek: op aarde. Regen, wind, zon en droogte. Drukke wegen of uitgestrekte vlakten. Bekijk 25 plaatsen waar de Volvo FH de uitdaging aangaat.

Meer informatie
De Volvo FH in de rode introductiekleur

25 keer innovaties door de Volvo FH

De Volvo FH was 25 jaar geleden bij de introductie al innovatief, en dat is nu nog steeds zo. Bekijk deze foto's die 25 keer laten zien dat de Volvo FH een grote stap vooruit zet.

Meer informatie
Twee personen naast een Volvo FH in een garage

Trucking als een manier van leven, samen met Volvo FH

Voor het Duitse bedrijf Nord-Spedition is het essentieel om nieuwe chauffeurs aan te trekken in de truckbranche. Maak kennis met Laura en Benny, twee jonge chauffeurs van Nord-Spedition.

Bekijk de film
Een familiefoto van het transportbedrijf Nordspedition

Erfgoed voor een familie – met de hulp van Volvo FH

Nord-Spedition in het noorden van Duitsland behaalt successen met Volvo FH. Bekijk hoe transport voor dit familiebedrijf een manier van leven is.

Bekijk de film
De Volvo FH is favoriet onder chauffeurs

De Volvo FH is de favoriet van truckchauffeurs

Volvo Trucks heeft hart voor de chauffeurs. En de Volvo FH is de favoriet van de chauffeurs. Bekijk de bijzondere bruiloft van de Braziliaanse chauffeur Guilherme.

Bekijk de film
Volvo FH met woestijn en ijs op de achtergrond

Volvo FH – een wereldtruck

De Volvo FH past optimaal bij uw bedrijf. Wat uw bedrijf ook is en waar het zich ook bevindt. Dat kan in de hete woestijn van Saoedi-Arabië zijn maar ook op Svalbard. Lees verder over hoe Volvo FH in deze omgevingen voordelen oplevert voor bedrijven en chauffeurs. 

Meer informatie
Een Volvo FH in IJsland

Volvo FH brengt warmte op IJsland

Een geothermisch project dat warmte brengt. De Volvo FH zorgt voor het vervoeren en installeren van nieuwe pijpleidingen.

Meer informatie
Innovaties van de Volvo FH

Zo blijft de Volvo FH zich ontwikkelen

In 2018 viert de Volvo FH het succes van de eerste 25 jaar. Driving Progress betekent altijd voorlopen op de concurrentie. Hier ziet u enkele voorbeelden van Driving Progress door Volvo Trucks.

Meer informatie
Volvo FH 25 Year Special Edition op het platteland

De Volvo FH 25 Year Special Edition

Bekijk de truck
Vind de dichtstbijzijnde dealer

Alles over de Volvo FH

Wilt u een algemeen beeld of juist alle kleine details die van de Volvo FH zo'n geweldige truck maken? Uw lokale dealer helpt u graag en kan u een geweldige deal aanbieden.

Vind de dichtstbijzijnde dealer