De Volvo FH stelt uw winstgevendheid al vanaf 1993 veilig. Dat is nog maar het begin

Meteen vanaf de introductie 25 jaar geleden stelt de Volvo FH nieuwe normen op het gebied van trucktransporten. Niet in de laatste plaats als het gaat om productiviteit en winstgevendheid van uw bedrijf. We vieren dit met een cadeau voor iedereen: de belofte van Driving Progress. Een nog betere beschikbaarheid, nieuwe en baanbrekende veiligheidsconcepten en oplossingen die de race naar nul emissies versnellen.

De droom van de chauffeur vanaf de allereerste dag.
Dat zal nooit veranderen

Chauffeurs zijn de ware helden in de wereld van trucks. En het ontwerp van de Volvo FH is altijd gericht op een veilige, ergonomische en comfortabele werkplek. We weten dat onze innovaties het dagelijks leven van chauffeurs hebben verbeterd, en er staan nog meer verbeteringen op stapel. Want één ding blijft altijd hetzelfde: de Volvo FH is de droom van de chauffeur.

Het verhaal achter de Volvo FH

Het verhaal achter de Volvo FH

Innovatie houdt nooit op. In 1993 werden nieuwe wegen ingeslagen met de komst van de Volvo FH. 25 jaar later zoekt de Volvo FH nog steeds de grenzen op. Maar voor het succes moest er veel werk worden verzet en moesten moeilijke beslissingen worden genomen.

Bekijk de film
Innovaties van de Volvo FH

Zo blijft de Volvo FH zich ontwikkelen

In 2018 viert de Volvo FH het succes van de eerste 25 jaar. Driving Progress betekent altijd voorlopen op de concurrentie. Hier ziet u enkele voorbeelden van Driving Progress door Volvo Trucks.

Meer informatie
De Volvo FH in de rode introductiekleur

25 keer innovaties door de Volvo FH-truck

De Volvo FH was 25 jaar geleden bij de introductie al innovatief, en dat is nu nog steeds zo. Bekijk deze foto's die 25 keer laten zien dat de Volvo FH een grote stap vooruit zet.

Meer informatie
De Volvo FH is favoriet onder chauffeurs

De Volvo FH is de favoriet van truckchauffeurs

Volvo Trucks heeft hart voor de chauffeurs. En de Volvo FH is de favoriet van de chauffeurs. Bekijk de bijzondere bruiloft van de Braziliaanse chauffeur Guilherme.

Bekijk de film
Vind de dichtstbijzijnde dealer

De Volvo FH van dichtbij bekijken

Stel een vraag. Zoek een onderdeel. Boek een onderhoudsbeurt. Specificeer uw perfecte truck. U kunt het allemaal ervaren bij uw lokale Volvo Trucks-dealer.

Vind de dichtstbijzijnde dealer