Het ontwerp is een feest voor truckers over de hele wereld

Rikard Orell

Design Director, Volvo Trucks

Film over het ontwerp van de Volvo FH-cabine

De Volvo FH ontwerpen

De perfecte werkplek

We hebben de Globetrotter opnieuw uitgevonden. Ongeëvenaard comfort aan de binnenkant. Topklasse veiligheid aan de buitenkant. En een schitterend ogend ontwerp dat opvalt op de weg.

Keuze uit meer dan 650 kleuren. Helemaal groen.

U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. Bestel uw Volvo-cabine in de kleur die u wilt. Kies uit meer dan 650 verschillende schakeringen, tinten en kleuren. En als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we welhaast elke kleur voor u mengen.

Wilt u een voorproefje? Gebruik de kleurenkiezer hieronder.

De kleuren op het computerscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Ga naar uw Volvo-dealer om de echte kleurstalen te zien. Let op: niet alle kleuren zijn voor alle modellen en alle markten leverbaar. De afbeelding toont een truck met het hoogst mogelijke lakniveau.

Deze kleurenconfigurator bevat alle kleuren die beschikbaar zijn in het verkoopsysteem. Veel van de effen kleuren zijn ook verkrijgbaar met een laag in blanke lak. Neem contact op met uw Volvo Trucks-dealer als u de gewenste kleur niet kunt vinden.

Vind uw dichtstbijzijnde dealer

Bekijk hem. Voel hem. Maak een proefrit

Uw dealer kan u de Volvo FH laten zien. En antwoord geven op al uw vragen over het weergaloze ontwerp en prachtige functies.

Vind uw dichtstbijzijnde dealer