Volvo FL draadloos verbonden met de Volvo-werkplaats

Volvo Gold Contract

De Volvo FL is verkrijgbaar met een Volvo Gold Service Contract. Dat houdt in dat de cruciale systemen van uw truck draadloos verbonden zijn met de Volvo-werkplaats en zo kunnen worden gevolgd. En dit betekent dan weer dat uw truck alleen voor onderhoud wordt ingepland als dat echt nodig is. Kleine problemen kunnen worden opgespoord voordat ze uitgroeien tot grote problemen. Onderhoud en reparaties kunnen worden uitgevoerd tijdens geplande uitvaltijd. Uw truck brengt zo minder tijd door in de werkplaats en meer tijd op de weg.

Maak kennis met onze Volvo-servicecontracten
Volvo FL en Volvo Action Service

Volvo Action Service

Hulp nodig bij pech onderweg? Bel het nummer van Volvo Action Service en u wordt binnen luttele seconden verbonden met een casecoördinator. Hij stuurt vervolgens de juiste monteur met het juiste gereedschap op pad. 24 uur per dag, 7 dagen per week en waar u zich ook maar bevindt.

Meer over Volvo Action Service
Innovatieve veiligheidsvoorzieningen van de Volvo FL

Minder ongevallen. Grotere beschikbaarheid

We zijn geobsedeerd door veiligheid. Veiligheid zit in ons DNA en staat centraal bij het ontwerp van elke Volvo-truck. Hoe minder ongelukken u heeft, hoe meer tijd uw truck onderweg is. De innovatieve veiligheidsvoorzieningen van de Volvo FL beschermen de truck, de chauffeur en andere weggebruikers.

Levensreddende veiligheidsvoorzieningen
VT

U wilt een grotere beschikbaarheid?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer weet alles over het verhogen van beschikbaarheid. Kom langs of bel even.

Vind de dichtstbijzijnde dealer