Een lage cabine gaat niet ten koste van het chauffeurscomfort

1,39 meter speelruimte

Als u auto's vervoert, heeft u een lage truck nodig. Omdat ruimte voor een extra exemplaar vaak een zaak van centimeters is, is de lage slaapcabine op de nieuwe Volvo FM lager dan ooit: slechts 2,61 meter afhankelijk van de specificatie. Als u binnen de Europese limiet van 4 meter moet blijven, blijft er 1,39 meter over voor uw lading.

Geen antennes die boven het dak uitsteken

Een overzichtelijk dak

U kunt alleen gebruikmaken van de lage cabinehoogte als er niets omhoog steekt op het dak. De antennes van de Volvo FM kunnen allemaal worden verplaatst: de WLAN-antenne naar de voorste opbergruimte, de telefoonantenne op het dashboard en de antennes voor Toll Collect, FM radio, 27MC en Dynafleet in de zijkanten van de cabine.

Stap in de lage cabine van de FM.

In- en uitstappen

Wanneer u elke dag vaak moet in- en uitstappen, is het fijn als dat gemakkelijk gaat. In de Volvo FM met het extra lage chassis bevindt de eerste trede zich slechts 26 cm boven de grond, afhankelijk van de maat en het merk van de banden. Het portier kan tot de volle 90 graden worden geopend en met de handgrepen kunt u eenvoudig instappen.

De afmetingen van de FM met lage cabine

Het totale plaatje

A. Cabine
B. Frame
C. Ophanging
D. 355/50 banden (beladen)

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Ga voor laag

Als u geïnteresseerd bent in de lage slaapcabine, neemt u contact op met de lokale Volvo Trucks-dealer. Ze zullen u graag wegwijs maken.

Vind de dichtstbijzijnde dealer