Hoe meer je de truck gebruikt, hoe beter die eruit ziet.

Asok George

Exterior Designer, Volvo Trucks

Ontwerpkenmerken vergroten het robuuste karakter: Volvo FMX met grote bodemvrijheid

Groter. Beter. Sterker

Alle vertrouwde Volvo FMX-elementen zijn aanwezig, ze zijn alleen verbeterd. De bullbar is sterker en groter, net als de hoekbumpers. Het centrale afsleepoog is vervaardigd van gietstaal en kan tot 32 ton trekken. En de nieuwe koplampen zijn hogerop geplaatst waar ze minder snel beschadigd raken.

Volvo FMX-chassispanelen zijn zo gemaakt dat ze snel kunnen worden verwijderd en vervangen

Tijdbesparend ontwerp

Let op de zichtbare bevestigingen van de hoekbumpers en chassispanelen. Niet alleen dragen ze bij aan het robuuste uiterlijk van de truck, het betekent ook dat u de panelen zelf snel kunt vervangen. Dat maakt allemaal onderdeel uit van onze filosofie om de functionaliteit te vergroten en te zorgen dat u minder tijd doorbrengt in de werkplaats.

De bumper van de Volvo FMX: stevig en praktisch

Het front – het draait allemaal om inzetbaarheid

De stalen bumper met polypropyleen coating is gebouwd om nagenoeg alles te weerstaan wat er tegenaan botst. U heeft de keus uit twee harde beschermingen voor uw krachtige bi-xenonlampen. En een 3 millimeter dikke beschermingsplaat om de onderkant intact te houden. Dus wat het werk ook is, de Volvo FMX blijft gewoon doorgaan.

Lees meer over het front
Volvo FMX-instap

Ontworpen voor de bouw

Als chauffeur in de bouw moet u vaak in- en uitstappen. Dit wordt makkelijker met de lage inklapbare trede en veiliger met de antislipuitvoering. Smalle spiegelarmen bieden uitstekend zicht naar voren en de hoge luchtinlaat verbetert het zicht naar achter. En geen zorgen als er modder achterblijft op uw voorruit. Klim gewoon op de voorkant van de cabine om de ruit schoon te maken. Elk detail is ontworpen voor het werk dat u en de truck uitvoeren.

360° Overzicht buitenkant

Hieronder staat een interactief overzicht van de cabine. Klik op de tekstvakken voor meer informatie. Klik op Volledig scherm voor een nog betere ervaring. De beschreven voorzieningen en functies zijn algemeen en kunnen afwijken van uw specifieke truck.

Keuze uit meer dan 650 kleuren. Helemaal groen.

U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. Bestel uw Volvo-cabine in de kleur die u wilt. Kies uit meer dan 650 verschillende schakeringen, tinten en kleuren. En als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we welhaast elke kleur voor u mengen.

Wilt u een voorproefje? Gebruik de kleurenkiezer hieronder.

De kleuren op het computerscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Ga naar uw Volvo-dealer om de echte kleurstalen te zien. Let op: niet alle kleuren zijn voor alle modellen en alle markten leverbaar. De afbeelding toont een truck met het hoogst mogelijke lakniveau.

Deze kleurenconfigurator bevat alle kleuren die beschikbaar zijn in het verkoopsysteem. Veel van de effen kleuren zijn ook verkrijgbaar met een laag in blanke lak. Neem contact op met uw Volvo Trucks-dealer als u de gewenste kleur niet kunt vinden.

VT

Stoei er wat mee

Schop ertegen. Ga op de bumper staan. Sla tegen de koplampen. Uw lokale Volvo Trucks-dealer zal u laten zien hoe stevig de Volvo FMX wel is.

Vind de dichtstbijzijnde dealer