Trucks

Welkom

Volvo Connect 

Uw beschikbaarheid

U krijgt meer controle en gemoedsrust doordat u weet dat uw trucks in goede staat zijn en steeds operationeel zijn. Volvo Connect geeft u toegang tot een reeks services die uw beschikbaarheid verhogen. Bijvoorbeeld: Krijg een overzicht van de status van al uw bedrijfsmiddelen, inclusief waarschuwingen en alerten. Bekijk alle servicebezoeken die u hebt gepland en geboekt. Eenvoudige rapportage over problemen met betrekking tot uw bedrijfsmiddelen. En zoveel meer.

Uw productiviteit

U ontvangt relevante informatie zodat uw bedrijf top of mind blijft. Volvo Connect omvat services voor wagenparkbeheer zoals Dynafleet Positioning, waarmee u een realtime overzicht krijgt van de positie en status van elk voertuig, zodat u uw voertuigen en transportgerelateerde bedrijfsmiddelen makkelijk kunt volgen.

Uw prestaties

Bekijk het grote geheel in detail, voor een probleemloos, centraal gecoördineerd en productief bedrijf. Met Volvo Connect krijgt u toegang tot prestatiebevorderende diensten zoals Dynafleet Fuel and Environment, waarmee u het brandstofverbruik doorheen de tijd gemakkelijk kunt opvolgen - en waarmee chauffeurs hun vaardigheden kunnen verbeteren om minder brandstof te verbruiken.

Alle belangrijke informatie: in één weergave
 

Uw trucks, activiteiten en inzichten: alles in één digitale interface. Met dit overzicht in Volvo Connect bespaart u tijd, voorkomt u problemen en krijgt u duidelijker inzicht in wat belangrijk is. Handig voor voorbereiding, planning en continue verbetering. Breng de beschikbaarheid van uw truck, de efficiëntie en de productiviteit op een hoger niveau.

Uw gehele bedrijf ondersteunen
 

Volvo Connect is ontworpen om u meer mogelijkheden te bieden. U krijgt toegang tot toonaangevende services wanneer, waar en hoe u ze nodig hebt. Zo simpel is het.
 

De schone en intuïtieve interface is gemakkelijk te navigeren. Zodra u inlogt, krijgt u een overzicht van de informatie en diensten die voor u het belangrijkst zijn. En u kunt meer gedetailleerde informatie zien met slechts enkele muisklikken. Volvo Connect is flexibel en aanpasbaar en kan worden afgestemd op uw behoeften en voorkeuren. Aan u de keuze.

Dit is Volvo Connect

Portal voor klanten

U kunt Volvo Connect beschouwen als een controlecentrum voor uw organisatie. De portal voor klanten is de werkruimte waar u het volledige potentieel van uw services kunt ervaren. Gebruikers krijgen toegang op basis van hun rol, zodat iedereen - van truckeigenaren tot wagenparkbeheerders, chauffeurs, dispatchers en beheerders - hiervan kan gebruikmaken. Een gepersonaliseerd dashboard geeft een overzicht van de informatie en diensten die voor elke persoon het meest relevant zijn. Zo kan elke dag gemakkelijker, slimmer en vlotter verlopen - voor iedereen.

Volvo Connect-app

De kracht van Volvo Connect in de palm van uw hand. Toegang tot krachtige tools voor analyse, informatie over bedrijfsmiddelen en rijtijden; meerdere wagenparken beheren; en instant messages versturen - allemaal vanuit één intuïtief, gebruiksvriendelijk dashboard.

Marketplace

Via de Digital Services Store krijgt u eenvoudig toegang tot Marketplace. Hier vindt u digitale services van Volvo Trucks en geselecteerde partners. Vanuit de marktplaats kunt u rechtstreeks services bestellen en activeren. En dit zullen er steeds meer worden.

Ontwikkelaarsportal

Met de ontwikkelaarsportal blijft Volvo Connect zichzelf in de toekomst verbeteren. Hier verwelkomen we nieuwe en innovatieve services die zijn ontwikkeld door geselecteerde gespecialiseerde partners.

 

 

 

We zijn hier voor u

De beste manier om te zien wat Volvo Connect inhoudt, is door het zelf te ervaren. Neem voor meer informatie contact op met uw dealer.