Volvo Trucks

België

×
Volvo Connect-startpagina

Welkom

Volvo Connect 

Uw dagelijkse werk eenvoudiger maken

Rijdt u met uw eigen truck rijdt of beheert u een wagenpark? Er is nu een centrale interface voor alle essentiële aspecten van uw bedrijf. Op één plek. Met één keer inloggen, in één overzicht. Volvo Connect is de nieuwe interface voor uw digitale services. Het is als het ware een digitaal startpunt om uw transportonderneming nog winstgevender te maken.

Werk op de laptop met Volvo Connect

Alle belangrijke informatie: in één weergave

Uw trucks, activiteiten en inzichten: alles in één digitale interface. Met dit overzicht in Volvo Connect bespaart u tijd, voorkomt u problemen en krijgt u duidelijker inzicht in wat belangrijk is. Handig voor voorbereiding, planning en continue verbetering. Breng de beschikbaarheid van uw truck, de efficiëntie en de productiviteit op een hoger niveau.

Assets image Volvo Connect

Zorg voor uw wagenpark

U krijgt meer controle en gemoedsrust doordat u weet dat uw trucks in goede conditie zijn en beschikbaar voor werk.

Activities image Volvo Connect

Perfectioneer uw werkzaamheden

U ontvangt relevante informatie zodat uw bedrijf een koppositie kan blijven innemen.

Insights image Volvo Connect

Meer weten. Betere prestaties

Bekijk het grote geheel in detail, voor een probleemloos, centraal gecoördineerd en productief bedrijf.

Uw gehele bedrijf ondersteunen

Krijg de beschikking over een wereld vol services en functies met onze ultramoderne, digitale hulpmiddelen. Dit is wat er momenteel beschikbaar is. En dat is nog maar het begin.

Layers Volvo Connect

Ontworpen voor eenvoudig werken

Volvo Connect is overzichtelijk en intuïtief, waardoor u eenvoudig vindt wat u zoekt. Krijg meteen als u inlogt, een overzicht van de informatie en services die het belangrijkste voor u zijn. U kunt Volvo Connect eenvoudig openen en werken met een hele reeks slimme apparaten en schermgrootten.

 

Lagen van functionaliteit

Het toevoegen van gegevens en functies in lagen vergemakkelijkt de besluitvorming en verbetert de efficiency.

Marketplace Volvo Connect

Uw marktplaats

Via het Volvo Connect-dashboard krijgt u eenvoudig toegang tot de marktplaats. Hier vindt u digitale services van Volvo Trucks en geselecteerde partners. Vanuit de marktplaats kunt u rechtstreeks services bestellen en activeren. En dit zullen er steeds meer worden.

 

Ontwikkelaarsportal

Met de ontwikkelaarsportal blijft Volvo Connect zichzelf in de toekomst verbeteren. Hier verwelkomen we nieuwe en innovatieve services die zijn ontwikkeld door geselecteerde gespecialiseerde partners en anderen.

Devices Volvo Connect

Eenvoudig aan de slag

Volvo Connect is gratis beschikbaar. Maar uw invulling en toepassingen maken het verschil uit. Neem een abonnement op de gewenste services die waarde toevoegen aan uw bedrijf. Neem voor meer informatie contact op met uw Volvo-dealer.

 

Ook voor gemengde wagenparken

Met Volvo Connect is het ook mogelijk om gegevens van externe systemen te integreren en gebruik te maken van gegevens van uw voertuigen, ongeacht het merk.

Man beside truck Volvo Connect

Groeit met u mee

Ontwikkel uw bedrijf met een dynamische interface die met u meegroeit. Met Volvo Connect beschikt u nu al over belangrijke services die uw bedrijf efficiënter maken en ontwikkelen. En dit is nog maar het begin. Kijk uit naar nieuwe digitale services waarmee uw bedrijf in de voorhoede kan blijven.

WIJ ZIJN ER VOOR U

De beste manier om te zien wat Volvo Connect inhoudt, is door het zelf te ervaren. Neem voor meer informatie contact op met uw dealer.