Uw dagelijks werk eenvoudiger maken

Rijdt u met uw eigen truck of beheert u een wagenpark? Er is nu een centrale interface voor alle essentiële aspecten van uw bedrijf. Op één plek. Met één keer inloggen, in één overzicht. Volvo Connect is de nieuwe interface voor uw digitale services. Het is als het ware een digitaal startpunt om uw transportonderneming nog winstgevender te maken.

Werk op de laptop met Volvo Connect

Alle belangrijke informatie: in 1 weergave

Uw trucks, activiteiten en inzichten: alles in één digitale interface. Met dit overzicht in Volvo Connect bespaart u tijd, voorkomt u problemen en krijgt u meer inzicht in wat belangrijk is. Handig voor voorbereiding, planning en continue verbetering. Breng de beschikbaarheid van uw truck, de efficiëntie en de productiviteit op een hoger niveau.

Download de brochure van Volvo Connect(PDF, 7.3 MB)
Bedrijfsmiddelen van Volvo Connect

Zorg voor uw wagenpark

U krijgt meer controle en gemoedsrust doordat u weet dat uw trucks in goede conditie zijn en beschikbaar voor werk.

Activiteiten van Volvo Connect

Perfectioneer uw werkzaamheden

U ontvangt relevante informatie zodat uw bedrijf een koppositie kan blijven innemen.

Inzichten van Volvo Connect

Meer weten. Betere prestaties

Bekijk het grote geheel in detail, voor een probleemloos, centraal gecoördineerd en productief bedrijf.

Ondersteun uw volledig bedrijf

Beschik over een wereld vol services en functies met onze ultramoderne, digitale hulpmiddelen. Dit is wat er momenteel beschikbaar is. En dat is nog maar het begin.

Lagen in Volvo Connect

Ontworpen voor eenvoudig werken

Volvo Connect is overzichtelijk en intuïtief, waardoor u eenvoudig vindt wat u zoekt. U krijgt meteen bij het inloggen een overzicht van de informatie en services die voor u het belangrijkste zijn. U kunt Volvo Connect eenvoudig openen en werken met een hele reeks slimme apparaten en schermgrootten.

 

Lagen van functionaliteit
Het toevoegen van gegevens en functies in lagen vergemakkelijkt de besluitvorming en verbetert de efficiency.

Marktplaats Volvo Connect

Uw marktplaats

Via het Volvo Connect-dashboard krijgt u eenvoudig toegang tot de marktplaats. Hier vindt u digitale services van Volvo Trucks en geselecteerde partners. Vanuit de marktplaats kunt u rechtstreeks services bestellen en activeren. En dit zullen er steeds meer worden.

 

Ontwikkelaarsportal
Met het ontwikkelaarsportal blijft Volvo Connect zichzelf in de toekomst verbeteren. Hier verwelkomen we nieuwe en innovatieve services die zijn ontwikkeld door geselecteerde gespecialiseerde partners en anderen.

Apparaten met Volvo Connect

Eenvoudig aan de slag

Volvo Connect is gratis beschikbaar. Maar uw invulling en toepassingen maken het verschil uit. Neem een abonnement op de gewenste services die waarde toevoegt aan uw bedrijf. Neem contact op met uw Volvo-dealer voor meer informatie.

 

Ook voor gemengde wagenparken
Integreer in Volvo Connect gegevens van externe systemen en maak gebruik van voertuiggegevens ongeacht het merk.

Man naast truck met Volvo Connect

Groeit met u mee

Met Volvo Connect beschikt u nu al over belangrijke services die uw bedrijf efficiënter maken en ontwikkelen. En dit is nog maar het begin. Kijk uit naar nieuwe digitale services waarmee uw bedrijf in de voorhoede kan blijven.

Kaart

We zijn er voor u

Ervaar zelf wat Volvo Connect inhoudt. 

Contacteer uw dealer