Trucks

Voorzieningen

Ontdek de voorzieningen die uw Volvo-truck geschikt maken voor uw uitdagingen. Er zijn innovaties waardoor uw productiviteit toeneemt en uw energieverbruik daalt. Sommige maken het leven eenvoudiger en veiliger, andere verbeteren uw rijervaring. Hier volgt een selectie van de belangrijkste voorzieningen in onze trucks.

Meer veiligheid en comfort voor de chauffeur

Cameramonitorsysteem

Het cameramonitorsysteem verbetert de aerodynamica van de truck om energie te besparen. Het opent uw gezichtsveld en het nachtzicht biedt u een helder zicht in de duisternis.

Ontdek ons cameramonitorsysteem

Verblijf in de cabine

Als u veel tijd in de cabine van een Volvo-truck doorbrengt, zult u de oplossingen waarderen die we hebben ingebouwd om u te helpen uw leven onderweg te optimaliseren. De ruimte, het comfort, de opbergruimte en het gebruiksgemak waarmee het werk quality time wordt.

Wonen in de cabine staat centraal

Volvo Dynamic Steering

Zijwind, hobbels of kuilen? Volvo Dynamic Steering filtert hindernissen eruit en ontlast uw schouders. Het systeem ondersteunt ook andere systemen waarmee u nog veiliger kunt rijden.

Over Volvo Dynamic Steering

Ondersteuningssystemen voor de chauffeur

Onze ondersteuningssystemen voor de chauffeur zijn ontworpen om u te helpen de veiligheid te verbeteren in een ruim aantal uiteenlopende situaties, of u nu met hoge snelheid op de snelweg rijdt of in de stad rijdt met andere weggebruikers in de buurt.

Ontdek onze ondersteuningssystemen voor de chauffeur

Afgestemd op uw prestaties

Voorbereid voor de opbouw

Hoe sneller u uw truck afgewerkt krijgt met een op maat gemaakte opbouw, hoe beter. Volvo-trucks zijn af fabriek goed voorbereid voor de opbouw. Bovendien krijgt de carrosseriebouwer van ons toegang tot uitgebreide ondersteuning. Dat verkort de leveringstermijnen en verbetert de kwaliteit van uw complete truck.


Meer over voorbereid voor de opbouw

Chassis

U wilt een truck met een chassis dat is gebouwd voor de taken die u ermee gaat uitvoeren. Wij maken uw chassis op maat om ter ondersteuning van het succes van uw activiteiten.

Ontdek onze chassisopties

Energie en efficiëntie

I-See

Weet u hoe u de snelheid, het schakelen en het uitrollen kunt optimaliseren voor de topografie, bochten en files op de weg om energie te besparen? I-See weet dit en deze kennis is gebaseerd op echte data.

Bekijk meer informatie over I-See

I-Save

Diesel besparen was nog nooit zo geweldig. I-Save is de ideale oplossing voor het verlagen van uw brandstofverbruik bij internationaal transport, en dat met uitstekende rijeigenschappen.

Over I-Save

Volvo-motoren

Met het assortiment van Volvo-trucks kunt u kiezen uit trucks die worden aangedreven op elektriciteit, gas of diesel. Dat is mogelijk over het volledige bereik, van middelzwaar tot zwaar gebruik. Bekijk de verschillende beschikbare alternatieven voor energie en vermogen.

Ontdek alternatieve motoren

I-Shift

I-Shift biedt een reeks automatische transmissies die ontworpen zijn om het rijden vlot, comfortabel en efficiënt te maken. De maatstaf voor de sector.

Lees meer over I-Shift

De afgebeelde voorzieningen zijn wellicht niet standaard of beschikbaar voor alle uitrustingsniveaus en aandrijflijnopties.

Afgestemd op uw prestaties

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag. Loop er eens binnen, bel hem of maak een afspraak bij u in het bedrijf.