Volvo Trucks

België

×

Het laatste nieuws

Volvo Trucks

Maatregelen COVID-19 Volvo Trucks Belux en dealers

De Covid-19 pandemie heeft gevolgen voor iedereen, van onze families, tot onze bedrijven, uw chauffeurs, onze zorgverleners, … Volvo Trucks en uw concessiehouder willen u graag zo goed mogelijk blijven ondersteunen.
Volvo Trucks ruitenwissermotor

Volvo Trucks schenkt 102 ruitenwissermotoren aan VUB voor beademingsapparatuur

Op vraag van de Vrije Universiteit Brussel schenkt Volvo Trucks 102 ruitenwissermotoren. Doel is om deze motoren te gebruiken als motor voor beademingsapparatuur.
Volvo Trucks

Een didactische Volvo Truck voor Autotech (Forem)

Groupe Dupont, de Volvo Trucks-dealer voor Henegouwen, heeft zojuist een gloednieuwe FH trekker afgeleverd aan Autotech in Houdeng-Goegnies ... die nooit zal rijden. Het is inderdaad een didactische FH, bedoeld voor het Forem trainingscentrum gespecialiseerd in voertuigonderhoud. Werkzoekenden zullen zich vertrouwd kunnen maken met het onderhoud en de reparatie van hoogtechnologische vrachtwagens.
Volvo Trucks

Pâquet: Van F88 naar FH Dual Clutch in 47 jaar

Philippe en Quentin Pâquet zijn de tweede en derde generatie van het Belgische familiebedrijf dat steeds meer marktsegmenten inpalmt. En Volvo Trucks en zijn concessiehouder Garage Arnould zijn de partners sinds 1963 die ze nodig hebben.
R2A8182 De nieuwe heavy-duty reeks van Volvo Trucks

Volvo Trucks introduceert een nieuwe generatie zware voertuigen met focus op zuinigheid en de chauffeur

Volvo Trucks introduceert vier volledig nieuwe voertuigen, met een sterke focus op de chauffeursomgeving, veiligheid en productiviteit. “We zijn bijzonder trots op deze grote toekomstgerichte investering. Ons doel is om de beste businesspartner van onze klanten te zijn door hen nog concurrerender te maken en hen te helpen de beste chauffeurs aan te trekken in een markt die steeds moeilijker wordt”, zegt Roger Alm, President van Volvo Trucks. De nieuwe Volvo FH, FH16, FM en FMX vertegenwoordigen ongeveer tweederde van de leveringen van Volvo Trucks.

Schrijf u in en ontvang de persberichten van Volvo Trucks