Volvo Trucks

België

×
Chauffeursondersteuning - Volvo Trucks Services

Ondersteun uw chauffeurs voor betere bedrijfsresultaten

Chauffeursondersteuning

Het is algemeen bekend dat wereldwijd een tekort is aan professionele chauffeurs. Het is een uitdaging voor veel bedrijven om chauffeurs aan te trekken en vast te houden. Maar dat is zeker de moeite waard. Ervaren, gemotiveerde chauffeurs blijken productiever te zijn en efficiënter en veiliger te rijden. Chauffeurs hebben eenvoudigweg een grote, positieve impact op het bedrijfsresultaat.

Een Volvo truck is voor chauffeurs al een topervaring als het gaat om veiligheid, weggedrag, rijden en comfort tijdens het rusten. Dus als u in de juiste truck heeft geïnvesteerd, is het essentieel dat u ook investeert in de chauffeur, om te profiteren van alle voordelen van de truck. Onze chauffeurstrainingen kunnen u helpen dit en meer te bereiken. In de training krijgen de chauffeurs de vaardigheden en de kennis om efficiënter en veiliger te rijden. Het resultaat is minder slijtage aan de truck, een lager brandstofverbruik, tevreden en gezondere chauffeurs en ook een hogere winstmarge.

Relevant nieuws en verhalen

Neem contact op met uw dealer

Of het nu gaat om het vinden van het juiste onderdeel of het repareren en onderhouden van uw truck, uw Volvo Trucks-dealer is er om u te helpen.

Bel ons, of nog beter, breng ons een bezoekje.