Het is algemeen bekend dat wereldwijd een tekort is aan professionele chauffeurs. Het is een uitdaging voor veel bedrijven om chauffeurs aan te trekken en vast te houden. Maar dat is zeker de moeite waard. Ervaren, gemotiveerde chauffeurs blijken productiever te zijn en efficiënter en veiliger te rijden. Chauffeurs hebben eenvoudigweg een grote, positieve impact op het bedrijfsresultaat.

Een Volvo-truck is voor chauffeurs al een topervaring als het gaat om veiligheid, weggedrag, rijden en comfort tijdens het rusten. Dus als u in de juiste truck heeft geïnvesteerd, is het essentieel dat u ook investeert in de chauffeur, om te profiteren van alle voordelen van de truck. Onze chauffeurstrainingen kunnen u helpen dit en meer te bereiken. In de training krijgen de chauffeurs de vaardigheden en de kennis om efficiënter en veiliger te rijden. Het resultaat is minder slijtage aan de truck, een lager brandstofverbruik, tevreden en gezondere chauffeurs en ook een hogere winstmarge.

Driver Development - Chauffeursondersteuning - Volvo Trucks Services

Chauffeurstrainingen

Volvo-training helpt chauffeurs om het maximale uit hun truck te halen en veiliger, slimmer en zuiniger te rijden.
 

Lees meer over Driver Development >

App My Truck - Chauffeursondersteuning - Volvo Trucks Services

My Truck-app

Het voertuig verbinden via een smartphone-app. Met deze functie heeft de chauffeur directe statusinformatie en kan hij het voertuig op afstand bedienen.
 

Lees meer over de app My Truck >

Volvo Trucks Driver Challenge - Chauffeursondersteuning - Volvo Trucks Services

Volvo Trucks Driver Challenge

Volvo Trucks Driver Challenge is een wereldwijde wedstrijd voor chauffeurs waarin het belang van efficiënte chauffeursvaardigheden wordt benadrukt.

Neem contact op met uw dealer

Neem contact op met uw dealer

Of het nu gaat om het vinden van het juiste onderdeel of het repareren en onderhouden van uw truck, uw Volvo Trucks-dealer is er om u te helpen. Bel ons, of nog beter, breng ons een bezoekje.

Vind de dichtstbijzijnde dealer