Uw missie is om uw trucks maximaal in te zetten, waardoor winst voor uw bedrijf wordt gegenereerd. We werken naar precies hetzelfde doel toe. Bekijk hoe onze services kunnen helpen om u uw bedrijf te laten runnen.

Volvo FH krijgt een onderhoudsbeurt

Onderdelen en accessoires

We weten hoe belangrijk het is om uw truck op de weg te houden. Daarom zijn originele Volvo-onderdelen en accessoires ontworpen voor ultieme betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties. 

Onderdelen en accessoires
Maximale beschikbaarheid van Volvo FMX

Vehicle Care

Vergroot de inzetbaarheid van uw truck met Genuine Volvo Service en Volvo-servicecontracten.

Vehicle Care
Optimale bedrijfsvoering met behulp van Volvo Trucks

Geoptimaliseerde bedrijfsvoering

We bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke behoeften: het beheer van uw wagenpark en transporten met Dynafleet, persoonlijke adviezen voor het verbeteren van de brandstofefficiëntie met Fuel Advice, en eenvoudige toegang tot al uw digitale services en gegevens via Volvo Connect.

Geoptimaliseerde bedrijfsvoering
Chauffeur in een Volvo-truck

Chauffeursondersteuning

Ervaren, gemotiveerde chauffeurs blijken productiever te zijn en efficiënter en veiliger te rijden. Als u heeft geïnvesteerd in een Volvo-truck, is het essentieel om te investeren in uw chauffeur. Zo weet u zeker dat u alle voordelen van uw truck kunt benutten. Onze chauffeurstrainingen kunnen u helpen dit en meer te bereiken.

Chauffeursondersteuning
Man krijgt financieel advies

Financiële producten

Elk bedrijf is uniek en heeft een eigen stijl om groei en winstgevendheid te realiseren. Wij nemen de tijd om in nauwe samenwerking met u de juiste oplossing te vinden. Het resultaat zijn onze slimme en flexibele financiële oplossingen, die worden geleverd door Volvo Financial Services. Deze zijn afgestemd op uw bedrijf.

Financiële producten

Goed om te weten

Volvo Connect

Volvo Connect

Uw trucks, activiteiten en inzichten: alles in één digitale interface. Een digitaal startpunt om uw transportonderneming nog winstgevender te maken.

Met Dynafleet krijgt u de regie over het eindresultaat

Wagenparkbeheersysteem

Kennis is cruciaal voor elk winstgevend bedrijf. Dynafleet levert dit voor uw transportbedrijf. U ontvangt gedetailleerde informatie over uw voertuigen en chauffeurs. Dit geeft u de mogelijkheid om uw kosten en productiviteit in de hand te houden.

Ontdek hoe Dynafleet uw bedrijf kan verbeteren
Tyre Management Service

Tyre Management Service

Met Tyre Management Service gaan uw banden zo lang mogelijk mee voor een maximale tijd op de weg. Door geavanceerde real-time monitoring van uw banden kunt u problemen voorspellen en voorkomen. Deze ultramoderne serviceprocedure houdt uw truck en banden in topconditie terwijl de tijd in de werkplaats minimaal is. En niet in de laatste plaats zorgt deze service voor een optimale bandenefficiëntie.

 

Meer informatie >

Trucks voor elke missie van Volvo Truck Rental

Volvo Trucks Rental

Nieuwe transporttaken? Moet u een tandje bijzetten om aan de seizoensvraag te voldoen? Wat uw vereisten ook zijn, u kunt altijd op Volvo Truck Rental terugvallen wanneer u extra wielen nodig heeft.

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Zorg voor uw zaken

Services kunnen worden geregeld door uw lokale dealer. Hier kunt u deze vinden.

Vind de dichtstbijzijnde dealer