Trucks

Op weg blijven met Volvo Trucks Services

Volvo Trucks Services

Met een premium Volvo-voertuig heeft u vanaf de eerste dag een sterke positie. Maar onze inzet naar u toe stopt niet nadat wij u de sleutels hebben overhandigd. Dan begint het pas.
 

Om uw wagenpark in perfecte staat te houden en uw bedrijf draaiende te houden, heeft u toegang tot een wereld van digitale services en ondersteuning via de Volvo Connect-portal. Ontdek slimmere manieren om uw beschikbaarheid te vergroten, uw wagenpark te beheren en de energie-efficiëntie te verbeteren - met behulp van gegevens in realtime van de slimme technologie en draadloze connectiviteit in uw voertuigen. Met de expertise van uw plaatselijke dealer en de kwaliteit en veiligheid van originele Volvo-onderdelen en -service kunt u er zeker van zijn dat u de best mogelijke ondersteuning krijgt gedurende de gehele levenscyclus van uw voertuig – en daarna.

Volvo Connect

Volvo Connect is een portal die u toegang geeft tot digitale services, documenten en tools die de winstgevendheid van uw transportbedrijf vergroten. Vraag gewoon uw dealer om uw account op te zetten. En log in om een wereld van services te ontdekken waarmee u een stap voor kunt blijven.

Heeft u al een Volvo Connect-account?

Fleet Management

Onze Fleet Management-services maken uw dagelijks werk gemakkelijker, efficiënter en productiever. Ze helpen u ongeplande stilstand te voorkomen. Transportopdrachten en werkplaatsbezoeken in te plannen. Energie-efficiëntie en veiligheid te verbeteren. En nog veel, veel meer. Dat alles op één plek: Volvo Connect.
 

Fleet Management

Chauffeursondersteuning

Ervaren, gemotiveerde chauffeurs blijken productiever te zijn en efficiënter en veiliger te rijden. Als u heeft geïnvesteerd in een Volvo-truck, is het essentieel om te investeren in uw chauffeur. Zo weet u zeker dat u alle voordelen van uw truck kunt benutten. Onze chauffeurstrainingen kunnen u helpen dit en meer te bereiken.
 

Chauffeursondersteuning

Financiële producten

Elk bedrijf is uniek en heeft een eigen stijl om groei en winstgevendheid te realiseren. Wij nemen de tijd om in nauwe samenwerking met u de juiste oplossing te vinden. Het resultaat zijn onze slimme, flexibele financiële oplossingen, die worden geleverd door Volvo Financial Services en afgestemd op uw bedrijf.
 

Financiële producten

Uw zesde zintuig

De volgende stap in beschikbaarheid van voertuigen.

Neem contact op

Klaar om aan de slag te gaan met Volvo Connect? Of heeft u een vraag over een service? Uw plaatselijke dealer kan daarbij helpen.