Trucks

Verblijf in de cabine 

Als u voor uw opdracht een truck met slaapcabine nodig hebt, kunt u kiezen uit een ruim assortiment cabines voor trucks van Volvo. In alle cabinemodellen, van de ruime Globetrotter XXL-cabines tot de compactere slaapcabines, vindt u interieuroplossingen die elke dag onderweg nog beter kunnen maken.

Comfort voor uw leven onderweg

Wanneer u in uw cabine overnacht, is het meer dan alleen het rijcomfort dat telt. Een goede nachtrust, opbergruimte voor de spullen die u meeneemt, extra stroomvoorziening, een goed klinkend audiosysteem en bewegingsruimte dragen allemaal bij aan het gevoel van uw tweede thuis.

Goede nachtrust verbetert de productiviteit

Goed uitgerust is de beste manier om uitstekend werk te leveren, zorg er dus voor dat u onderweg een goede nachtrust krijgt. De bedden in de cabines van Volvo Trucks zijn voorzien van een pocketveringmatras of een schuimmatras op maat van uw slaapcomfort. Als u op een helling geparkeerd staat, kan het bed worden aangepast, voor een comfortabele nachtrust.

Bewakingsmodus

Wanneer u geparkeerd staat, kan het cameramonitorsysteem in de bewakingsmodus worden geactiveerd. Hiermee kunt u de gebieden in de buurt van de truck handig in de gaten houden via het secundair dashboardscherm.

Een koel klimaat in de cabine

Wanneer u uw truck even parkeert in de verschroeiende zon, kan I-Park Cool het klimaat in uw cabine zo koel houden als u wilt. Zet gewoon de motor uit en het klimaatsysteem gebruikt de batterij om u koel te houden.

Systeem met dubbele batterijen

Vermogen voor starten en comfort

Houd het heft in handen met twee afzonderlijke batterijen. De ene batterij is alleen bestemd voor het starten van de motor, en de andere ondersteunt de woonvoorzieningen in de cabine. Gebruik de airco en het mediasysteem, en laad apparaten op zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de startbatterijen van de truck.

Gaan langer mee

Het systeem met dubbele batterijen maakt gebruik van de gelaccutechnologie voor de woonvoorzieningen, en met verbeterde natte batterijen voor het starten. De gelbatterijen zijn bestand tegen geheel ontladen zonder te worden beschadigd, en hebben een langere levensduur dan traditionele natte batterijen.

Automatisch controlesysteem

U hoeft zich geen zorgen te maken over het controleren van het energiepeil. De laadniveaus worden automatisch in de gaten gehouden zodat u nooit zonder voeding komt te zitten. Alle hulpapparatuur wordt eerst geleidelijk uitgeschakeld, en u wordt gewaarschuwd.

Comfort voor elke dag

Koelkasten en magnetron

Neem uw eten, drinken en andere verse producten mee onderweg. U kunt uw cabine in de fabriek laten uitrusten met één of twee koelkasten, afhankelijk van het cabinemodel. U kunt ook warme dranken of uw maaltijden bereiden in de geïntegreerde magnetron, die handig op de bovenste plank vooraan is geplaatst.

Audio die bij u past

Er zijn twee verschillende configuraties van audiosystemen beschikbaar: Geselecteerd en Uitgebreid. Ze bieden een premium set van zes hoogwaardige luidsprekers. Uitgebreid is beschikbaar voor de Volvo FH16 Aero, Volvo FH Aero, Volvo FH16 en Volvo FH – en gaat nog een stap verder met een toegevoegde subwoofer.

Handige accessoires

Er is een breed scala aan accessoires van Volvo beschikbaar om uw leven onderweg nog comfortabeler en gemakkelijker te maken. Alles van een geïntegreerd koffiezetapparaat en bekerhouder tot opbergmogelijkheden en een waterkraan om uw handen te wassen.

 

Lees meer over de accessoires van Volvo 

De Globetrotter XXL-cabine

Meer ruimte en comfort

De Globetrotter XXL-cabine is verlengd en biedt nu nog meer ruimte en comfort dan alle andere cabinemodellen, met dezelfde ruime binnenhoogte als de Globetrotter XL-cabine. Met de aerodynamisch gevormde Volvo FH Aero en Volvo FH16 Aero kunt u upgraden naar een Globetrotter XXL, zonder dat u wordt beperkt door lengte-eisen.

Groot genoeg voor twee

De Globetrotter XXL-cabine biedt meer slaapcomfort voor twee personen in een breder en langer benedenbed, dankzij de verlengde cabinelengte. Het bed in de Globetrotter XXL-cabine is 213 cm lang. De breedte aan het hoofdeinde, middendeel en ondereinde bedraagt respectievelijk 99/106,5/91 cm.

Creëer uw cabineruimte

Kies uit ons hele assortiment truckmodellen en cabineformaten in Volvo Truck Builder. Creëer de ruimte die u nodig heeft voor uw leven onderweg. Ontdek de binnenafwerkingen, zetels, bedden en andere opties.

De afgebeelde voorzieningen zijn wellicht niet standaard of beschikbaar voor alle uitrustingsniveaus en aandrijflijnopties.

Nog vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag. Loop er eens binnen, bel hem of maak een afspraak bij u in het bedrijf.