Trucks

Ontdek alle beschikbare modellen van Volvo Trucks

Met een ruim assortiment van aandrijflijnen en een nog ruimer assortiment van modellen is er altijd wel een Volvo-truck die bij uw bedrijf past. Ontdek ze hier allemaal.

  Een uitgebreid assortiment.

  Of u nu werkzaam bent in internationale logistiek, de bouwsector of een andere branche, wij bieden trucks die perfect aansluiten op uw behoeften. Verken de diverse motoren, chassis en cabines, en leer ze gedetailleerd kennen.

   

  Ontdek onze trucks

  Elektrische trucks

  Onze elektrische trucks stoten geen uitlaatgassen uit, maken minder geluid en produceren minder trillingen. Ze maken het transport stiller en schoner, en verbeteren de werkomgeving van chauffeurs.

   

  Ontdek onze elektrische trucks

  Met gas aangedreven trucks

  Streeft u naar een kleinere CO2-voetafdruk, hoge prestaties en een groot rijbereik? Ontdek onze met gas aangedreven trucks. Trucks op LNG of CNG zijn beschikbaar voor uiteenlopende toepassingen, van afvalinzameling tot langeafstandstransport. Het gas wordt geproduceerd op basis van biogas of aardgas, afhankelijk van de beschikbaarheid.

   

  Ontdek onze met gas aangedreven trucks

Voorzieningen

Ontdek een selectie van onze voorzieningen en innovaties die uw truck productiever, veiliger en energiezuiniger kunnen maken. Lees meer over hoe u uw Volvo-truck geschikt kunt maken voor uw uitdagingen in de onderstaande uitgelichte voorzieningen.

Pas uw volgende truck aan

Personaliseer en ontwerp uw ideale truck die perfect aansluit bij wat u nodig heeft.

Nog vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag. Loop er eens binnen, bel hem of maak een afspraak bij u in het bedrijf.