Trucks

Software-upgrades

Verhoog het vermogen, de efficiëntie en de prestaties van uw voertuig. Van het verminderen van de uitstoot en het besparen van brandstof tot het verhogen van de chauffeursveiligheid en het verbeteren van de connectiviteit: onze software-upgrades benutten alle mogelijkheden van uw voertuig. 

Software downloaden op afstand

Verbeterde connectiviteit maakt het makkelijker softwaredownloads op afstand uit te voeren, waardoor uw voertuig minder vaak naar de werkplaats hoeft te komen. De nieuwe software wordt gedownload en opgeslagen in de truck zodat de chauffeur dit op een geschikt tijdstip kan installeren. Geselecteerde Volvo-softwareaccessoires kunnen ook op afstand worden gedownload voor eenvoudige en handige upgrades. 

Software-upgrades

Uw I-Shift upgraden
 

Soepeler schakelen. Lagere onderhoudskosten. Verhoogde brandstofefficiëntie. Betere productiviteit. De afgelopen jaren is Volvo I-Shift de maatstaf voor de sector geworden als het gaat om automatische transmissie.

Het is ook mogelijk de I-Shift-software te upgraden en af te stemmen op uw transporttaken. Bekijk hier de verschillende opties, die zijn bedoeld om uw bedrijf nog efficiënter te maken.

Een slimme aandrijflijn die nog slimmer is geworden
 

Bij het bouwen van uw voertuig hebben we de I-Shift-software geoptimaliseerd voor uw specifieke transporttoepassing. Zijn uw transportopdrachten sindsdien veranderd? Of heeft u een gebruikte truck gevonden waarvan de specificaties perfect passen bij uw wensen, afgezien van de I-Shift-software?

Geen probleem. We kunnen uw I-Shift-software gewoon upgraden zodat die aan uw eisen voldoet. Zo kunt u uw productiviteit verbeteren, brandstof besparen en de slijtage aan de aandrijflijncomponenten verminderen.

Hoe kan ik upgraden?
 

Als u uw I-Shift wilt optimaliseren, is een bezoekje aan uw Volvo-dealer voldoende. Hier upgraden we uw I-Shift-software zodat deze past bij uw transporttaken. De software wordt afgestemd op de certificeringen voor uitlaatemissies van de motor en de hardwareversie van uw I-Shift.
 

Enkele voordelen van het upgraden zijn:

  • Verbeterde prestatie
  • Lager brandstofverbruik
  • Comfortabeler rijden
  • Minder slijtage aan onderdelen van de aandrijflijn

Welke software moet ik kiezen?

Welk softwarepakket past bij uw transporttaak? Hier volgt een overzicht van de beschikbare pakketten. U ziet dat voor oudere versies van I-Shift bepaalde softwarepakketten zijn gecombineerd.

Gericht op efficiëntie

I-Shift, ons intelligente transmissiesysteem, maakt rijden in stedelijke omgevingen gemakkelijker. Snel, soepel, stil en een plezier om mee te rijden. Elke schakeling wordt door I-Shift geoptimaliseerd. Dit resulteert in een lager brandstofverbruik en een hogere productiviteit van de chauffeur.

Neem contact op

Neem contact op met uw lokale Volvo Trucks dealer voor alle specs en details van de aanbieding.