Volvo Trucks

België

×

Het nieuwe instrumentenpaneel vereenvoudigt interacties en vermindert afleidingen

| 1 min. om te lezen | 1 min. om te lezen
Het 12-inch digitale instrumentenpaneel van het nieuwe Volvo Trucks gamma is zo ontworpen dat de chauffeur zijn handen aan het stuur en de ogen op de weg kan houden.
Het 12-inch instrumentenpaneel

De meeste functies op het nieuwe instrumentenpaneel van 12 inch worden geactiveerd met bedieningselementen op het stuur. De hele interface is intuïtief, aanpasbaar en geoptimaliseerd voor elke situatie. Of de chauffeur nu dagelijkse controles uitvoert, op volle snelheid rijdt, naar een ophaalpunt navigeert of aan het laden is, het digitale scherm vereenvoudigt de interacties, vermindert afleidingen en biedt eenvoudig toegang tot belangrijke informatie wanneer dat nodig is.

Het biedt ook vier verschillende, gebruiksvriendelijke schermweergaven, en is klaar voor de integratie van toekomstige updates en service op afstand. Aan de rechterkant zit binnen handbereik een optioneel, secundair dashboardscherm van 9 inch voor infotainment, navigatiehulp, transportinformatie en camerabewaking, dat toegankelijk is als aanvulling op het hoofdscherm.