Volvo Trucks

België

×

Volvo Trucks’ Unlimited Edition geeft extra luxe en comfort

Volvo Trucks Belux introduceert de Unlimited Edition, een uniek concept voor extra comfort en luxe, beschikbaar op met de Volvo FM en Volvo FMX.
Volvo Trucks

TDe Volvo Unlimited Edition voor Volvo FM en FMX biedt een premium pakket aan innovatieve functies en prestigieuze upgrades. Het resultaat is een truck die een gedurfd statement maakt en biedt een werkomgeving die elke chauffeur verdient.

Volvo vrachtwagens zijn het levensbloed van vele succesvolle ondernemingen. Hun lage TCO en hoge restwaarde zorgen samen voor een ongeëvenaard economisch pakket. Op het gebied van operationele flexibiliteit is er een grote variatie aan modellen, elk op   maat gemaakt voor specifieke transportopdrachten, chauffeursbehoeften en de speciale behoeften van het bedrijf.

Volvo FM – een flexibele, hoogwaardige werkplek
De Volvo FM biedt intuïtieve bediening en het ontwerp van de cabine geeft de bestuurder een fantastisch zicht en optimaliseert de veiligheid in zowel het stadsverkeer als buiten de stad. Hieraan kan men flexibele chassis- en carrosseriebouwopties en innovatieve Volvo-functies toevoegen, zoalsVolvo Dynamic Steering, I-See en een liftbare tandemas. Het resultaat is een flexibele, krachtige truck met een binnen- en buitenwerkomgeving die elke chauffeur zal waarderen.

Volvo FMX – de robuste all-rounder
De robuuste voorkant van de cabine van de Volvo FMX houdt de bestuurder goed beschermd, terwijl actieve veiligheidssystemen het werken in de bouw eenvoudiger en veiliger maken. De cabine is ook ontworpen om het zicht van de bestuurder te optimaliseren. Met innovatieve Volvo-functies zoals Volvo Dynamic Steering, een liftbare tandemas en constructie luchtvering is de Volvo FMX een robuuste allrounder.

Unlimited Edition
Met de Unlimited Edition worden al deze voordelen versterkt door een pakket dat het uiterlijk en comfort optimaliseren en de Volvo-ervaring naar nieuwe hoogten tillen.

Het Unlimited Edition pakket kan gecombineerd worden met elk model en kleur van de Volvo FM en Volvo FMX en bevat de volgende features:

-          Unlimited Edition sticker en badge gemonteerd en striping FM of FMX meegeleverd

-          Visibility + pakket:

o   Regensensor

o   Bi-Xenon verlichting met koplampsproeiers

o   Automatische lichtschakelaar

o   Statische bochtverlichting (enkel op Volvo FM)

-          Electronic Climate Control

-          Interieurverlichting wit en rood

-          Stuurwiel met lederen afwerking

-          Verwarmde comfort chauffeurszetel

-          Twee armsteunen op chauffeurszetel én bijrijderszetelekst Volvo Trucks

Volvo FM en FMX Unlimited Edition

Voor meer informatie contacteer:

Karen Schulpzand
PR Manager, Volvo Trucks Belux
Email: karen.schulpzand@volvo.com
Tel: +32 2 482 53 54

Volvo Trucks levert een totaalpakket van transportoplossingen voor professionele en veeleisende klanten, met een volledig assortiment van zware tot middelzware trucks. Klanten worden ondersteund via een sterk internationaal netwerk met meer dan 2100 servicepunten in meer dan 130 landen. Volvo trucks worden in 14 landen geassembleerd. In 2019 leverde Volvo wereldwijd meer dan 131.000 trucks af. Volvo Trucks maakt deel uit van de Volvo Group, een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines en aandrijfsystemen voor scheepvaart en industriële toepassingen. De Volvo Group biedt bovendien complete oplossingen op het gebied van financieringen en service. Volvo Trucks kernwaarden zijn kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu.

In België is Volvo Trucks marktleider in het segment zware trucks. Er zijn 30 verkoops- en servicepunten in België en Luxemburg. Volvo Trucks in Gent is ’s wereld eerste CO2 neutrale automotive fabriek en is de grootste assemblagefabriek van Volvo Trucks, gespecialiseerd in zware vrachtwagens en cabines.